Waterdichte horloges speciaal voor de zomer

Waterdichte horloges speciaal voor de zomer

Schaap en Citroen Juweliers heeft speciaal voor u de meest zomerse watersport horloges op een rijtje gezet, en vertellen u meer over de waterdichtheid van deze horloges zodat u onbezorgd van de zomer kunt genieten. Benieuwd welke dit zijn? Bekijk ze hier!

Hoe waterdicht is mijn horloge?

Het is altijd handig om zeker te weten of u uw horloge kunt dragen tijdens het zwemmen wanneer het weer warmer wordt. Hieronder leest u hoe waterdicht uw horloge is.

5 ATM waterdicht

Bij een waterdichtheid van 50 meter, ook wel 5ATM, is uw horloge geschikt om mee te douchen.


10 ATM waterdicht

Heeft uw uurwerk een waterdichtheid van 10 ATM? Bij een waterdichtheid van 100 meter, ook wel 10ATM, kunt u zwemmen, snorkelen en zeilen in ondiep (zee) water.


20 ATM waterdicht

Met een waterdichtheid van 200 meter, ook wel 20ATM, kunt u het horloge gebruiken voor recreatie duiken.


50 ATM waterdicht

En bij een waterdichtheid van 500 meter, ook wel 50ATM, is het horloge te gebruiken voor professionele watersport, zoals diepzeeduiken.


Welke horloges zijn waterdicht?

Met deze selectie aan horloges kunt u zorgeloos zwemmen op vakantie. Of u nu in het zwembad duikt, in de zee zwemt of gewoon geniet van wat waterpret, deze horloges zijn speciaal ontworpen om waterdicht te zijn. De horloges zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben speciale afdichtingen en sluitingen om ervoor te zorgen dat er geen water binnendringt.

Waterdichte heren horloges

Panerai Luminor Marina 44mm

Met zijn waterdichtheid tot wel 100 meter (10 ATM) is de Luminor Marina van Panerai het ideale horloge voor wateractiviteiten deze zomer. Of het nu gaat om zwemmen, duiken in het zwembad, snorkelen of zeilen, met dit horloge kunt u zorgeloos genieten van diverse watersporten.


Tudor Pelagos

De Tudor Pelagos is het ideale horloge voor wie vaak op het water vertoeft. Met een waterdichtheid tot 500 meter (50 ATM) zijn deze horloges speciaal ontworpen voor diepzeeduiken. Ze kunnen de diepte bereiken waar het menselijk lichaam niet tegen bestand is. Of u nu in een zwembad of in de zee bent, met deze horloges kunt u zo diep duiken als u wilt, zonder enige zorgen.


Omega Seamaster Diver 300M

De Omega Seamaster straalt prachtig in de zon dankzij de combinatie van roodgoud en titanium, waardoor dit horloge ook uniek is in zijn verschijning. Bovendien is het horloge waterdicht tot 300 meter (30 ATM), waardoor het geschikt is voor allerlei vormen van watersport en zelfs recreatief duiken.


Waterdichte dames horloges

TAG Heuer Aquaracer Professional 36mm

Met de opvallende wijzerplaat van de TAG Heuer Aquaracer trekt u gegarandeerd de aandacht. Maar dat is niet alles wat dit horloge te bieden heeft. In de zomer is dit het perfecte horloge voor uw avonturen, dankzij zijn waterdichtheid tot 300 meter (30 ATM). Of u nu gaat zeilen, zwemmen of zelfs recreatief wilt duiken, dit horloge staat altijd voor u klaar. Met de TAG Heuer Aquaracer bent u verzekerd van stijl én functionaliteit tijdens al uw wateractiviteiten.


Waterdichte horloges bij Schaap en Citroen

Bent u benieuwd welke horloges nog meer waterdicht zijn? Bekijk de gehele selectie online, of kom langs in een van onze Juweliershuizen waar wij u graag helpen met het vinden van uw waterdichte horloge.

Bekijk alle waterdichte horloges

Inhoudsopgave

 • Hoe waterdicht is mijn horloge?

 • 5 ATM waterdicht

 • 10 ATM waterdicht

 • 20 ATM waterdicht

 • 50 ATM waterdicht

 • Welke horloges zijn waterdicht?

 • Waterdichte heren horloges

 • Panerai Luminor Marina 44mm

 • Tudor Pelagos

 • Omega Seamaster Diver 300M

 • Waterdichte dames horloges

 • TAG Heuer Aquaracer Professional 36mm

 • Waterdichte horloges bij Schaap en Citroen