Schaap en Citroen Juweliers

Cartier Horloges

Cartier horloges zijn iconisch in de wereld van luxueuze uurwerken. Klassiekers zoals de Santos de Cartier, Panthère de Cartier, Ballon de Bleu en het Cartier Tank , komen zowel in dameshorloges als herenhorloges. Bekijk en koop Cartier online bij Schaap en Citroen Juweliers.
212 producten gevonden

5 redenen om een Cartier horloge te kopen.

Bent u op zoek naar een luxueus horloge maar weet u nog niet welke het beste bij u past? Wij staan graag voor u klaar om te helpen en daarom vindt u hier meer informatie over het merk Cartier. Maar wat maakt een Cartier horloge zo bijzonder in vergelijking met andere horlogemerken? Onze experts zochten het voor u uit. Onze bevindingen ontdekt u in 5 redenen om een Cartier horloge te kopen.

Hoe onderhoud ik mijn Cartier horloge?

Wilt u ervoor zorgen dat uw kostbare uurwerk altijd in topconditie blijft? Dan biedt Cartier Care de oplossing. Met Cartier Care kunt u ervan op aan dat uw geliefde Cartier horloge gedurende 8 jaar gegarandeerd in topconditie blijft. Onze experts geven u daarnaast graag een aantal waardevolle tips om uw horloge optimaal te onderhouden. U leest alles hierover in het artikel: "Hoe onderhoud ik mijn horloge?"

Waar kan ik een Cartier horloge kopen?

U koopt uw Cartier horloge zorgeloos en veilig online bij Schaap en Citroen, of plan eenvoudig uw afspraak met onze Cartier-experts bij een van onze officiële Cartier verkooppunten in Nederland.. Voor een Cartier horloge kunt u terecht in Amsterdam, Den Bosch, Utrecht, Maastricht, Haarlem, Groningen, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam. Bekijk de openingstijden hier en maak gemakkelijk uw afspraak

Cartier Tank

De Cartier Tank is misschien wel het meest bekende en meest klassieke horloge van Cartier. Het model is geïntroduceerd in 1917 en staat bekend om zijn rechthoekige kast. Door de jaren heen is de Tank een symbool van stijl en elegantie geworden. Het model is te verkrijgen in zowel staal als goud. De Tank is verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder de Tank Solo, de Tank Louis, de Tank Française en de Tank Americaine. De Cartier Tank wordt afhankelijk van het type aangedreven door een mechanisch uurwerk of quartz uurwerk. Cartier staat bekend om haar aandacht voor detail en vakmanschap, de Tank is daarop geen uitzondering. Het is een tijdloos en verfijnd horloge waarmee u zeker een statement zult maken.

Cartier Tank

Cartier Santos

Wist u dat de Cartier Santos het allereerste polshorloge voor heren ter wereld was? In het jaar 1904 werd de Cartier Santos speciaal ontworpen voor de Braziliaanse vliegenier Alberto Santos-Dumont. Tijdens zijn vluchten was tijd van essentieel belang, en daarvoor had hij een betrouwbaar tijdsinstrument nodig. Het unieke Santos-horloge staat bekend om zijn kenmerkende vierkante kast en opvallende zichtbare schroeven op de bezel, waardoor het horloge een technische en sportieve uitstraling krijgt. Met de Cartier Santos heeft u keuze uit verschillende stijlen, waaronder de Cartier Santos-Dumont en Santos de Cartier. Dit klassieke en tijdloze horloge is geschikt voor alle gelegenheden, van formeel tot casual. Daarnaast wisselt u eenvoudig de stijl van uw Santos de Cartier door het eenvoudige systeem om van horlogeband te wisselen.

Cartier Santos

Ballon Bleu de Cartier

De Ballon Bleu werd geïntroduceerd in 2006, dit maakt het model de meest recente toevoeging tot de horlogecollectie van Cartier. Een van de meest onderscheidende kenmerken van de Ballon Bleu de Cartier is de ronde behuizing, die is geïnspireerd op de vorm van de heteluchtballon. De Ballon Bleu wordt aangedreven door een mechanisch uurwerk en is verkrijgbaar met verschillende complicaties, waaronder een chronograaf, datumweergave en een dual-time functie. De Ballon Bleu biedt u een tijdloze maar ook onderscheidende look, mede door haar ronde vormen en geïntegreerde kroon.

Ballon Bleu de Cartier

Cartier Panthère

De naam van de Cartier Panthère is afkomstig van het roofdier, de panter. De zeer flexibele structuur van de horlogeband verwijst naar de lenigheid van het roofdier. De flexibele horlogeband draagt bij aan het comfort tijdens het dragen van dit Cartier horloge. De Cartier Panthère is beschikbaar in staal, goud en staal/goud combinaties. De Cartier Panthère straalt charisma, zelfvertrouwen en souplesse uit, en biedt u daardoor een krachtige en eigentijdse look.

Cartier Panthère

Pasha de Cartier

De Pasha werd geboren in de jaren dertig van de vorige eeuw. Het horloge werd ontworpen in opdracht van de Pasja van Marrakech. De Pasja was op zoek naar een horloge met de klassieke uitstraling van Cartier, maar ook naar een horloge dat gedragen kan worden tijdens het zwemmen en wat past bij zijn actieve levensstijl. Het Pasha horloge staat bekend om zijn waterbestendige kast en kroon, die wordt beschermd door een scharnierend deksel. Het heeft ook een kenmerkende ronde of kussenvormige kast en is verkrijgbaar in verschillende stijlen. Welk activiteit gaat u aan met dit horloge?

Pasha de Cartier

Over het merk Cartier

La Maison Cartier is misschien wel het meest iconische merk als het aankomt op de horlogerie en de high-jewelry. Cartier staat als het aankomt op horloges bekend om de vele iconische collecties. Cartier kwam in 1904 met de Santos Dumont lijn, het eerste polshorloge voor heren, wat past bij het innovatieve karakter van het merk. Veel designs van de vorige eeuw worden nog steeds geproduceerd, maar dan met een hedendaagse visie. Cartier gebruikt haar savoir-faire om tot ontwerpen te komen die zowel modern als klassiek zijn en zowel gedurfd als ingetogen, dat met niet alleen de historie van het merk maar ook de toekomst in gedachten. Cartier staat bekend om de uniciteit van al haar collecties: de Cartier Tank, Pasha de Cartier, Cartier Santos, Cartier Panthère, Ballon Bleu de Cartier, Cartier ronde solo, Cartier Tortue en de Cartier Baignoire. Iedere van deze collecties heeft haar eigen stijl, ontdek die stijl hier