Panerai organiseert evenement tussen de haaien in Artis Amsterdam

  • Geplaatst op
  • Door Schaap en Citroen
Panerai organiseert evenement tussen de haaien in Artis Amsterdam

Afgelopen week lanceerde Panerai in het Aquarium van Artis in Amsterdam nieuwe Submersible modellen: 'Inspired by military history and crafted for contemporary heroes'. Hoe dit eruit zag en welke modellen zij lanceerde lees je hier!

In dit artikel

3 Modellen die Panerai vorige week lanceerde

SUBMERSIBLE 42 MM GOLDTECH™ (PAM00974)

In tegenstelling tot standaard goud is Panerai Goldtech ™ gemaakt met een percentage koper, dat het materiaal doordrenkt met een rijke en intense rode tint - een die zowel opvallend modern als uniek tijdloos is. Dit prachtige metaal bevat ook platina dat voorkomt dat het materiaal oxideert, waardoor de levensduur van het horloge wordt verlengd.

Bekijken

SUBMERSIBLE 42 MM GOLDTECH™ (PAM00974) | Schaap en Citroen juweliers

SUBMERSIBLE 42 MM STAAL/KERAMIEK (PAM00683)

Met de zwarte keramische roterende ring kan de duiktijd met vertrouwen worden berekend, terwijl de leesbaarheid in het donker wordt gewaarborgd door de Super-LumiNova®-coating die op de index en wijzers is aangebracht.

Bekijken

SUBMERSIBLE 42 MM STAAL/KERAMIEK (PAM00683) | Schaap en Citroen juweliers

SUBMERSIBLE 42 MM STAAL (PAM00973)

Professionele duiker, uiterst nauwkeurig en stijlvol, de Submersible 42MM is even veelzijdig als krachtig. De rubberen band aan het horloge is perfect om te duiken en is erg sterk.

Bekijken

SUBMERSIBLE 42 MM STAAL (PAM00973) | Schaap en citroen juweliers

Hoe een diner in een Aquarium eruit ziet

Panerai in Artis aquarium Schaap en Citroen Entree gasten Panerai diner Schaap en Citroen Aquarium Artis Panerai evenement Schaap en Citroen Aquarium Artis Panerai evenement Schaap en Citroen Panerai in het aquarium Schaap en Citroen Gasten Panerai evenement Schaap en Citroen in Artis aquarium