Koop nu het Breitling Top Time Deus horloge bij Schaap en Citroen, slecht 4 stuks beschikbaar!

  • Geplaatst op
  • Door Schaap en Citroen
Koop nu het Breitling Top Time Deus horloge bij Schaap en Citroen, slecht 4 stuks beschikbaar!

Breitling lanceert de Breitling Top Time Deus! Een horloge waarvan Schaap en Citroen slechts 4 stuks online ter beschikking heeft. Benieuwd naar dit model? Ontdek hem hier!

In dit artikel:

Breitling x Deus

Deus is een Australisch lifestyle merk voor de liefhebbers van motorrijden en surfen. Het merk is een match met de echte levensgenieter en avonturier, net als Breitling. 

Breitling Top Time Deus 42mm A233101A1A1X1

Dit geweldige Breitling Top Time Deus horloge komt in een 42mm stalen kast met een bruine kalfsleren band. Het horloge heeft een stoere retro uitstraling voor de echte avonturier!

Op de achterdeksel van de stalen kast is een gravuren zichtbaar van een motorrijder, ontworpen door de Creative Director van Deus 'Carby Tuckwell'.

Het horloge is gelimiteerd tot 1500 stuks waarvan Schaap en Citroen er slechts 4 beschikbaar heeft. Het horloge is alleen online verkrijgbaar bij Schaap en Citroen.

  • Referentie: A233101A1A1X1
  • Diameter: 42mm
  • Prijs: €4850,-

Waar kan ik de Breitling horloges kopen?

Schaap en Citroen verkoopt Breitling horloges in alle juweliershuizen. Tevens is het horlogemerk ook online verkrijgbaar. Bekijk hier het gehele online aanbod van Breitling. 

De Breitling Top Time Deus is alleen online verkrijgbaar via de website van Schaap en Citroen. Schaap en Citroen heeft slechts 4 stuks beschikbaar.