De nieuwe Fantina collectie van juwelenhuis Pomellato!

  • Geplaatst op
  • Door Schaap en Citroen
De nieuwe Fantina collectie van juwelenhuis Pomellato!

Het Italiaanse sieraden merk Pomellato komt met een geheel nieuwe collectie, genaamd de Fantina-collectie. Deze bestaat uit oorhangers, hangers voor aan een mooi collier, ringen en armbanden. De juwelen zullen bij al onze juweliershuizen verkrijgbaar zijn. Een mooi moment om ze nu alvast aan jullie te introduceren!

In dit artikel:

De Pomellato sieraden collectie 'Fantina'

18 karaat rosé- en witgoud

De nieuwe sieraden collectie van Pomellato genaamd Fantina komt in hoogwaardig 18 karaat rosé goud, zoals we van het merk gewend zijn.Iets wat Pomellato niet vaak doet: alle stukken uit de collectie zijn ook verkrijgbaar in 18 karaat witgoud! 

Sierlijk lijnenspel en diamant

De Fantina collectie bestaat uit elegante ringen, hangers, oorhangers en armbanden en zijn verkrijgbaar met of zonder wit diamant.

Hiermee kiest u zelf of een sieraad uit deze collectie elke dag gedragen kan worden, of tijdens de meest bijzondere gelegenheden.

De diamanten in combinatie met het sierlijke ontwerp van deze collectie maken het wederom echte eye-catchers, iets dat Pomellato als geen ander merk kan!

SHOP DE FANTINA COLLECTIE HIER

Pomellato for Women 

Pomellato is een Italiaans sieraden merk en maakt onderdeel uit van de Kering groep, net als bijvoorbeeld: Gucci, Saint Laurent, Balenciaga en Ulysse Nardin.

Het juwelenhuis richt zich volledig op de de kracht van de vrouw en wat zij uitstraalt. Daarom lanceert Pomellato ieder jaar met International Women's Day een speciale video, waarbij de ambassadeurs van het merk opkomen voor o.a. vrouwenrechten.

Bekijk de video ter inspiratie!