Moederdag cadeau's vanaf €100,- bij Schaap en Citroen

  • Geplaatst op
  • Door Schaap en Citroen
Moederdag cadeau's vanaf €100,- bij Schaap en Citroen

Over iets meer dan een week is het Moederdag! Een prachtige gelegenheid om uw moeder of de moeder van uw kinderen even in het zonnetje te zetten. Soms kan dit alleen in onze gedachten en soms kan het nog live doormiddel van een mooi cadeau. Inspiratie nodig? Ontdek onze selectie cadeau's vanaf €100,-!

In dit artikel:

Rode lederen sieraden etui van Schaap en Citroen

Sieraden etuis zijn altijd leuke cadeau's om te geven! Deze rode lederen sieraden etui komt uit de eigen collectie van Schaap en Citroen en is al verkrijgbaar voor €109,-! Handig voor op reis of om uw sieraden goed in te bewaren. 

Er is genoeg ruimte voor meerdere ringen, armbanden, oorsieraden en colliers. Tevens beschikt de etui over een mooi spiegeltje, altijd handig bij het indoen van oorsieraden vinden wij!

Het etui is 11.4cm lang bij 11.4 cm breed en 5.7 cm hoog. Door middel van de rondom lopende rits kunt u het etui sluiten en openen.

Liever een andere kleur! De etui is ook verkrijgbaar in het roze, champagne, zwart, wit met bloemen en in het okergeel. Bekijk alle etuis hier.

Marco Bicego ring in 18 karaat geel goud met topaas

De ringen van het Italiaanse sieraden merk Marco Bicego zijn té leuk gezien de vrolijke kleuren! Deze ring is vervaardigd uit 18 karaat geel goud zoals en met de hand bewerkt op de unieke Marco Bicego manier! Dit geeft het goud een geborstelde look en maakt ieder stuk uniek. 

Deze ring is ontzettend leuk te combineren met een witte blouse en jeans of voor een chiquere gelegenheid in combinatie met andere leuke sieraden. 

Deze ring is een maat 55 en verkrijgbaar voor €585,-. Zie hier een overzicht voor alle Jaipur ringen van Marco Bicego in verschillende maten en kleurstenen. Schroom niet contact op te nemen met een van onze juweliershuizen voor meer informatie over de maatvoering en kleurstenen. 

Tirisi Jewelry collier in 18 karaat rose goud met LOVE-letters

Dit speelse collier van het Nederlandse merk Tirisi is een absolute liefhebber! Het collier is vervaardigd uit 18 karaat rose goud en komt met diamanten LOVE-letters. Dat zegt eigenlijk genoeg, toch? 

Het collier is verkrijgbaar voor €2.895,- 

Royal Asscher solitair ring in 18 karaat witgoud met Royal Asscher Oval geslepen diamant

Wilt u echt uitpakken deze dag? Bekijk dan deze prachtige Royal Asscher solitair ring vervaardig uit 18 karaat witgoud met een Royal Asscher Oval geslepen diamant.

De diamant is 0.45 karaat (VS2). De maatvoering van deze ring is een 54 maar uiteraard kan deze geleverd worden in iedere maat. Deze ring, met deze karaat, is verkrijgbaar vanaf €4.495,-. 

Meer inspiratie nodig? Bezoek onze website of bekijk onze Instagram pagina!