Ontdek hier de Pasha de Cartier 41mm Chronograaf én de Pasha de Cartier 35mm in staal en rosé goud

  • Geplaatst op
  • Door Schaap en Citroen
Ontdek hier de Pasha de Cartier 41mm Chronograaf én de Pasha de Cartier 35mm in staal en rosé goud

Cartier lanceerde in 2020 de vernieuwde Pasha de Cartier horloges. Dit jaar breidt het luxemerk de collectie uit met nieuwe Pasha de Cartier 41mm modellen en een Pasha de Cartier 35mm model in bi-color. Hoe deze horloges eruit zijn? Ontdek het hier en shop direct online.

In dit artikel:

Pasha de Cartier horloge in 35mm staal en rosé goud W2PA0008

Deze prachtige Pasha de Cartier komt in een elegant 35mm formaat en is vervaardigd uit 18 karaat rosé goud gecombineerd met staal (bi-color). Het horloge wordt tevens geleverd met een donkerblauwe alligator lederen band welke zeer gemakkelijk, door u zelf, te verwisselen is. Dit dankzij het nieuwe  'QuickSwitch System'!

Pasha de Cartier werd in 1985 voor het eerst door Cartier geïntroduceerd. Het horloge moest een toevoeging zijn aan de collectie van toen die een luxe sportmodel miste. En met succes, kunnen we wel zeggen. De Pasha is vandaag de dag nog steeds een van de meest iconische modellen van het merk!

  • Referentie: W2PA0008
  • Materiaal: Staal en 18 karaat rosé goud
  • Diameter: 35mm
  • Prijs: klik hier

Pasha de Cartier horloge in 41mm staal, chronograaf WSPA0018

Deze Pasha de Cartier is volledig vervaardigd uit staal en komt in een 41mm formaat. Nieuwe toevoeging? De chronograaf functie! Dit horloge wordt tevens geleverd met een extra band, namelijk een prachtige donkergrijze alligator lederen band. Deze is gemakkelijk door uzelf te verwisselen dankzij het nieuwe QuickSwitch System. 

  • Referentie: WSPA0018
  • Materiaal: Staal
  • Diameter: 41mm
  • Prijs: klik hier

Cartier Care

Wist u dat u de garantie van een Cartier horloge kunt verlengen naar 8 jaar? Dit is geheel gratis en binnen 2 minuten bewerkstelligt. Het enige wat u hoeft te doen is uw horloge aan te melden via de officiële Cartier site. Klik hier om uw Cartier garantie te verlegen!

Waar kan ik Cartier horloges kopen?

Cartier horloges kopen in een winkel

Schaap en Citroen Juweliers verkoopt in al haar juweliershuizen het luxemerk Cartier. Zie hier de adressen en openingstijden.

Online: nieuwe Cartier horloges kopen

Cartier wordt tevens online verkocht via schaapcitroen.nl! Bekijk het online aanbod hier.

Online: pre-owned Cartier horloges kopen

Wist u dat wij ook pre-owned horloges van het merk Cartier verkopen? Bekijk ons online aanbod pre-owned Cartier horloges hier!