5 redenen om een Omega horloge te kopen

5 redenen om een Omega horloge te kopen

Bent u op zoek naar een uurwerk, maar heeft u uw keuze nog niet kunnen maken? Wij staan graag voor u klaar om te helpen en daarom vindt u hier 5 redenen om een Omega horloge te kopen.

Eerste horloge op de maan

Bent u op zoek naar een horloge dat elke omstandigheid kan trotseren? Een Omega horloge was het allereerste horloge dat met de Apollo 11 missie meereisde naar de eerste maanlanding. Om deze uitdagende missie te doorstaan, onderging de Omega Speedmaster zware beproevingen, zoals werken onder extreme temperaturen, trillingen, luchtdruk, vochtigheid en magnetische velden. Na het succesvol doorstaan van al deze tests, kreeg de Omega Speedmaster het vertrouwen van NASA en werd het het eerste horloge dat op de maan gedragen werd. Kortom, Omega horloges zijn uiterst robuust en bieden u gegarandeerd uitstekende prestaties in extreme omstandigheden.

Gedragen door James Bond

Houdt u van horloges met een rijke geschiedenis? De Omega Seamaster, ook wel bekend als het James Bond horloge, dient als een loyaal partner van 007. Het is een uitmuntend uurwerk boordevol geavanceerde functies die hem herhaaldelijk hebben bijgestaan bij het vervullen van zijn missies. Sinds de première van de Bond-film GoldenEye in 1995 siert de OMEGA Seamaster onveranderlijk om de pols van James Bond, wat het begin markeerde van een langdurige en innige samenwerking tussen Omega en de wereld van James Bond.

Horloges met een waterdichtheid tot 6000 meter

Bent u een enthousiaste watersportliefhebber? Of heeft u een voorliefde voor duiken?
Dan is Omega hét ideale horlogemerk voor u. De Seamaster Planet Ocean Ultra Deep, met een waterbestendigheid tot maar liefst 6000 meter, vertegenwoordigt het ultieme duikhorloge. Voor de gemiddelde watersporter zijn er eveneens waterbestendige horloges beschikbaar met minder diepgaande mogelijkheden. Omega horloges zijn uitstekend geschikt voor avonturen op het water.

Officieel timekeeper van de Olympische Spelen

Hecht u belang aan de nauwkeurigheid van uw horloge? Sinds 1932 zijn Omega horloges officieel de tijdwaarnemers van de Olympische Spelen. Als er één partij is die vertrouwd is met de precisie, uitmuntende prestaties en toewijding die vereist zijn om op het hoogste podium van de Olympische Spelen te staan, dan is het wel OMEGA. Deze ongeëvenaarde precisie van Omega horloges wordt bereikt door een combinatie van meesterlijk vakmanschap en geavanceerde technologieën. Elk horloge wordt met de grootste zorg met de hand geassembleerd door ervaren horlogemakers, die elk onderdeel nauwlettend controleren om ervoor te zorgen dat het horloge met uiterste precisie functioneert

Omega horloges voor dames en heren

Omega biedt horloges aan voor zowel dames als heren. Met een kastdiameter variërend van 42mm tot 46mm is er zowel een elegant horloge voor dames als een stoer horloge voor heren beschikbaar. Als u graag wilt matchen met uw partner, is dat natuurlijk ook mogelijk, aangezien Omega zowel heren- als dameshorloges ter beschikking heeft.

Omega bij Schaap en Citroen Juweliers

Bent u geïnteresseerd in Omega? Dan bent u van harte welkom bij een van onze officiële verkooppunten.

Inhoudsopgave

  • Eerste horloge op de maan

  • Gedragen door James Bond

  • Horloges met een waterdichtheid tot 6000 meter

  • Officieel timekeeper van de Olympische Spelen

  • Omega horloges voor dames en heren

  • Omega