Speciale acties

Eén jaar lang gratis verzekeringBij aankoop van een nieuw horloge en/of sieraad ontvangt u 1 jaar lang gratis verzekering van Schaap en Citroen. Wij betalen voor u de volledige premie met wereldwijde dekking.
In geval van diefstal of bij andere onheil van buitenaf bent u dus gedekt. Er is geen eigen risico en wij garanderen een snelle en kundige afhandeling wanneer u beroep doet op deze verzekering. De verzekering wordt direct bij aankoop op de kassa in onze juweliershuizen aangeslagen.

Voorwaarden: U dient woonachtig te zijn in Nederland. Bij aankoopbedragen boven de € 50.000,- dient eerst overleg plaats te vinden met de verzekeraar. Na 1 jaar looptijd is deze verzekering afgelopen en neemt de verzekeraar contact met u op over een mogelijke verlenging. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.

Voor de volledige voorwaarden van deze verzekering zie de site van Driessen Assurantiën.

Hotelovernachting cadeau
Schaap & Citroen biedt haar klanten bij de aanschaf van trouwringen vanaf €1.000,- een cheque aan voor een overnachting inclusief ontbijt bij één van de deelnemende QL Hotels. Bekijk hier de trouwringen collectie

Tijdelijke Sale


Vanwege de metamorfose van onze juweliershuizen in Eindhoven en Den Bosch kunt u nu tijdelijk profiteren van spectaculaire sale aanbiedingen.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »