Verzenden & retourneren

Ruilen of retourneren van internet bestellingen

U kunt een artikel dat u online op www.schaapcitroen.nl heeft besteld binnen 14 dagen gratis ruilen of retourneren. U kunt hiervoor terecht in één van onze winkels of u kunt het product thuis op laten halen. Maakt u hiervoor gebruik van onze retourprocedure. 

Om een product retour te sturen dient u de retour eerst aan te melden bij Schaap en Citroen B.V. Dit kan middels het retourformulier.

U kunt een artikel alleen ruilen of retourneren als het aan de volgende voorwaarden voldoet:

  1. Het artikel is in nieuwstaat en authentiek
  2. Het artikel heeft geen beschadigingen of draagsporen
  3. Het artikel zit nog in de originele merkdoos verpakt
  4. Alle originele (garantie)papieren zijn nog onaangetast
  5. Eventuele beschermfolies op het artikel mogen niet zijn verwijderd

Indien een artikel niet voldoet aan de bovengenoemde voorwaarden kan het artikel niet worden geaccepteerd. Uiteraard ontvangt u hierover bericht. Het aangekochte artikel blijft in dat geval eigendom van de klant.

Zodra het artikel door ons is ontvangen dan zal deze worden beoordeeld door een specialist van Schaap en Citroen B.V.. Indien er aan de bovenstaande voorwaarden is voldaan zal Schaap en Citroen B.V. binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terugstorten. Terugboekingen worden altijd gedaan naar de rekening waarmee is betaald. Heeft u bijvoorbeeld betaald middels iDeal dan wordt het bedrag teruggestort op de gebruikte rekening. Heeft u gebruik gemaakt van een Credit Card betaling dan zal ook daarop het bedrag worden teruggestort.

Indien u een artikel wenst te ruilen dan zal een medewerker van Schaap en Citroen B.V. contact met u opnemen om dit in orde te maken met u. Indien er sprake is van een prijsverschil dan ontvangt u hierover instructies.

 

 

Sharing is caring

Help elkaar bij het vinden van het perfecte sieraad of horloge!

opties