Horloge Verkopen

"Schaap en Citroen is de beste keuze voor het verkopen van uw horloge"

Inruilen

U kunt direct de functie "uw horloge inruilen" aanklikken op de productpagina van een horloge of u kunt een horloge uitkiezen in een van onze winkels. Tevens is het mogelijk om direct het onderstaande formulier in te vullen. Vervolgens krijgt u binnen 48 uur een prijsindicatie van een onze experts. Wij bieden u de best mogelijke prijs en u betaalt alleen het verschil tussen de aankoopprijs en de inruilwaarde. We garanderen de beste inruilprijs bij aanschaf van een nieuw horloge.

Direct verkopen

Verkoopt u liever uw horloge tegen een waardecheque of direct geld uitbetaling per bank of contant? Vult u dan onderstaande gegevens in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en u ontvangt binnen 48 uur de beste vrijblijvende offertes voor het verkopen van uw horloge.

Consignatie verkoop

Wilt u uw horloge voor de hoogste prijs aanbieden. We bieden het horloge aan onze diverse platforms en zakenrelaties door de overeengekomen prijs. U betaalt een vaste fee plus service kosten bij de uiteindelijk verkoop. De kosten bedragen eenmalig 250 euro voor het klaarmaken van de verkoopadvertentie en een vaste fee van 15% over de uiteindelijke verkoopsom. Schaap en Citroen regelt de gehele afhandeling bij het verkopen van uw horloge met de desbetreffende koper (inclusief verzekerd transport)

Waardebepaling

Wenst u een vrijblijvende waardebepaling van onze experts? Bij Schaap en Citroen juweliers kunt u altijd vrijblijvend een waardebepaling aanvragen. Voor een waardebepaling worden geen kosten in rekening gebracht. Gebruik hiervoor ook het onderstaande formulier


'De beste prijs'

Door ons grote netwerk van juweliers en diverse verkoopkanalen kan Schaap en Citroen vrijwel altijd de beste prijs bieden bij het verkopen van uw horloge.


'Transparant'

Schaap en Citroen regelt de gehele afhandeling bij het verkopen van uw horloge met de desbetreffende koper. U krijgt direct geld op uw rekening of u kunt meteen een ander horloge uitzoeken.


'Professioneel team'

We hebben een groot team van experts voor u klaar staan. Bij Schaap en Citroen verkopen wij meer dan 30 horloges per week.


'Snelheid'

Binnen 48 uur ontvangt u een waardebepaling. U kan uw horloge in één van onze 15 vestigingen door heel Nederland brengen of opsturen.


'Alle merken'

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van het exclusieve horlogemerken. Wij verkopen onder andere horlogemerken als: Rolex, Zenith, Omega, IWC, Breitling, Cartier, Audemars Piguet, Hublot, TAG Heuer, Patek Philippe, Vacheron Constantin, Breguet etc.


'Since 1888'

Schaap en Citroen heeft al meer dan 130-jaar ervaring in het aankopen en verkopen van exclusieve horlogemerken

Horloge eigenschappenHeeft u de originele doos? Heeft u de originele papieren?

Informatie


Welke vestiging is bij u in de buurt?


Maak een foto van uw horloge zodat wij deze goed kunnen beoordelen.*


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »