Logo

Horloge verkopen of inruilen

"Schaap en Citroen is de beste keuze voor het verkopen van uw horloge"

Schaap & Citroen - Horloge verkopen

Inruilen

Wanneer u op onze website schaapcitroen.nl een horloge koopt, kunt u, indien gewenst, op zeer eenvoudige wijze uw oude horloge inruilen. Klik op onze homepage op ‘sell your watch’ en vervolgens selecteert u onderaan de pagina ‘ik wil mijn horloge inruilen’. Door het invullen van de juiste informatie ontvangt u vervolgens een waardebepaling van een van onze experts. Om een zo goed mogelijke indruk van de staat van uw horloge te krijgen, raden wij u aan om meerdere foto’s toe te voegen. Het door onze expert vastgestelde bedrag is een vergoeding die u vervolgens inzet voor de aanschaf van een nieuw horloge of een sieraad uit onze collectie. Dit is de ideale oplossing om de aanschafprijs van een nieuw horloge of sieraad te beperken. Wij bieden u een realistische inruilprijs en u betaalt enkel het verschil tussen de aankoopprijs van het nieuwe horloge/sieraad en de inruilwaarde.

Direct verkopen

Verkoopt u liever uw horloge tegen directe uitbetaling per bank, dan selecteert u in het formulier ‘ik wil mijn horloge direct verkopen’ en vult u de benodigde gegevens in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om u een vrijblijvende offerte te sturen. Belangrijk om te vermelden is dat Schaap en Citroen alleen horloges van Rolex, Patek Philippe, Audemars Piguet, Omega, Cartier, Hublot, IWC, Jaeger-LeCoultre en Breitling aankoopt.

Waardebepaling

Wenst u een vrijblijvende waardebepaling van onze experts? Bij Schaap en Citroen juweliers kunt u altijd vrijblijvend een waardebepaling aanvragen. Voor een algemene waardebepaling bij particuliere verkoop worden geen kosten in rekening gebracht. Gebruik hiervoor ook het onderstaande formulier. Voor een officiële taxatie voor verzekering brengen wij minimaal 125 euro in rekening.

 
'Een goede prijs'

Door ons grote netwerk van juweliers en diverse verkoopkanalen kan Schaap en Citroen vrijwel altijd een goede prijs bieden bij het verkopen van uw horloge.

 
'Transparant'

Schaap en Citroen regelt de gehele afhandeling bij het verkopen van uw horloge met de desbetreffende koper. U krijgt direct geld op uw rekening of u kunt meteen een ander horloge uitzoeken.

 
'Professioneel team'

We hebben een groot team van experts voor u klaar staan. Bij Schaap en Citroen verkopen wij meer dan 30 horloges per week.

 
'Snelheid'

Binnen 5 werkdagen ontvangt u een waardebepaling. U kunt uw horloge in één van onze 15 vestigingen door heel Nederland brengen of opsturen.

 
'Alle merken'

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van het exclusieve horlogemerken. Wij verkopen onder andere horlogemerken als: Rolex, Zenith, Omega, IWC, Breitling, Cartier, Audemars Piguet, Hublot, TAG Heuer, Patek Philippe, Vacheron Constantin, Breguet etc.

 
'Since 1888'

Schaap en Citroen heeft al meer dan 130-jaar ervaring in het aankopen en verkopen van exclusieve horlogemerken

Horloge eigenschappen

Heeft u de originele doos?

Heeft u de originele papieren?

Informatie

Maak een foto van uw horloge zodat wij deze goed kunnen beoordelen.*

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden*.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »