Ontdek het merk Tirisi

Geschiedenis

Tirisi is slechts 6 jaar oud en opricht in Amsterdam onder leiding van het excentrieke duo Natascha & Julian: ‘Amsterdam staat bekend om haar vrijheid van meningsuiting en bewegingsvrijheid en deze waardevolle vrijheid komt heel duidelijk over in onze niet-ingewikkelde maar toch inventieve ontwerpen’.

Laatste nieuws

Het mooie aan de Tirisi Moda collectie is dat u met de verschillende armbanden eindeloos kunt mixen en matchen. Door het gebruik van achttien karaat goud, de verschillende kleuren zacht leder en de verfijnde charms kunt u een persoonlijk sieraad maken. Zo staat een ‘cross’ voor geloof, maar ook voor liefde.

Vele elementen in de Tirisi Moda collectie hebben namelijk een betekenis. Dat is een mooi gegeven, want zo kunt u aan elke armband een persoonlijke betekenis verbinden. U kunt de lederen armbanden in elke gewenste kleur krijgen en de bedels zijn wisselbaar. Door het gebruik van zilver als tweede edelmetaal, wordt de prijs vriendelijk gehouden waardoor meer extravagante en modieuze ontwerpen mogelijk zijn geworden.

Wist u ook al dat alle prototypes van Tirisi met de hand worden gemaakt door master modelmakers? Het detail en de precisie waarmee de ambachtslieden werken, is duidelijk te zien in de uiterst goede kwaliteit en afwerking van de sieraden

Sharing is caring

Help elkaar bij het vinden van het perfecte sieraad of horloge!

opties