Ontdek onze meest exclusieve juwelen


Diamonds boutique

Met de opening van de Diamonds Boutique kan Schaap en Citroen een nieuw concept toevoegen aan haar portfolio. Het van oudsher Amsterdamse diamantbedrijf Royal Asscher, dat internationaal een grote bekendheid geniet door haar eigen Royal Asscher Cut en door de speciale relatie met ons koningshuis, omarmde het idee en is vanaf nu ook met een zeer royale collectie op deze mooie locatie vertegenwoordigd.

Schaap en Citroen presenteert de classics en nouveautés in de Diamonds Boutique uit haar eigen collectie. Ringen, armbanden, colliers, oorhangers en broches met diamant zijn hier de eyecatchers. Daarbij presenteert Royal Asscher een bijzondere collectie sieraden maar ook solitair- verlovingsringen zijn te vinden in de nieuwe Diamonds Boutique.

Bekijk het juweliershuis

Royal Asscher

Royal Asscher is opgericht in 1854 door de familie Asscher. Momenteel staan de 5de en 6de generatie aan het roer van dit bijzondere familiebedrijf.

Joseph Asscher kloofde in 1907 op verzoek van koning Edward VII van Groot-Brittannië de grootste diamant die ooit werd gevonden, de beroemde Cullinan-diamant van 3,106 karaat. De Cullinan werd in negen grote en 43 kleinere diamanten geslepen en straalt vandaag de dag in de kroonjuwelen die elk jaar worden gedragen door Koningin Elizabeth bij de opening van het parlement. Het merk heeft sindsdien haar koninklijke wortels behouden door het krijgen van het koninklijke predicaat in 1980 en heeft vele koninklijke gasten mogen ontvangen.

Bekijk de collectie

Sharing is caring

Help elkaar bij het vinden van het perfecte sieraad of horloge!

opties