Shop the collection

Op zaterdag 15 juni jongstleden is de 40- jarige samenwerking tussen Leon Martens Juwelier, Schaap en Citroen Juweliers en Chopard bekroond met de lancering van de Happy Together collectie.

Shop Chopard Vind een winkel

Ontstaan van de collectie

De ‘Happy Together’ collectie is ontstaan uit de 40-jarige samenwerking tussen Leon Martens Juwelier, Schaap en Citroen Juweliers en Chopard. Beide familiebedrijven, waarvan de volgende generatie reeds klaar staat of al werkzaam is binnen het bedrijf, hebben hun bijzondere samenwerking bezegeld met een exclusieve horloge -en juwelen collectie.

Over de collectie

De sieraden uit de ‘Happy Together’ collectie, welke gebaseerd is op de iconische Chopard Happy Hearts en Happy Diamonds collectie, zijn in samenwerking met Schaap en Citroen Juweliers gecreëerd. De roségouden sieraden zijn gezet met een van de favoriete edelstenen van het juweliershuis, te weten bruin diamant.

De gelimiteerde Happy Sport horloges, zowel uitgevoerd in rosé goud als in staal, kenmerken zich door een ster met diamant te midden van de briljant geslepen dansende diamanten op de wijzerplaat. Het Mille Miglia horloge is opnieuw geïnterpreteerd door het juweliershuis, die het onder andere voorzien heeft van een antracietgrijze wijzerplaat.

De Familie Martens heeft besloten om 5% van de totale opbrengst van deze Chopard Happy Together collectie te schenken aan een goed doel, waaronder een weeshuis in India waar zij inmiddels 20 jaar bij betrokken zijn.

Shop the Happy Together collectie

Connect with Schaap en Citroen

INSTAGRAM | FACEBOOK

Sharing is caring

Help elkaar bij het vinden van het perfecte sieraad of horloge!

opties