Mattioli | Schaap en Citroen

Mattioli

8 Producten gevonden

Italiaanse elegantie en altijd vrouwelijke ontwerpen liggen aan de basis van de juwelencollecties van Mattioli. Het design van de juwelen is in handen van Licia Mattioli, die samen met haar vader, in 1995 de Antica Ditta Marchisio kocht, een van de oudste juwelenateliers van Turijn.
Licia, opgeleid als advocaat, maar een ondernemer in hart en nieren, bracht met haar designs een caleidoscoop aan kleuren en vormen in de juwelencollectie. De ambachtelijk afgewerkte juwelen van Mattioli vinden nog altijd hun oorsprong in de beroemde goudsmidstraditie van Turijn. Binnen het merk wordt het hele proces, van het smelten van het goud tot het zetten van de edelstenen, in huis gedaan. Mattioli is tegelijkertijd een van de meest innovatieve juwelenmerken van Italië, zowel qua productie als design.

Collier Puzzle parelmoer Mattioli Collier Puzzle parelmoer € 2.580 Ring Eden African Queen Mattioli Ring Eden African Queen € 3.350 Ring Tibet Mattioli Ring Tibet € 4.950 Ring Maldamore gekruiste banen pave Mattioli Ring Maldamore gekruiste banen pave € 3.790 Hanger Siriana Mattioli Hanger Siriana € 2.100 Armband Maldamore banen pave Mattioli Armband Maldamore banen pave € 14.300 Siriana ovaal Mattioli Siriana ovaal € 1.600 Oorhangers Puzzle Cammeo lavendel Mattioli Oorhangers Puzzle Cammeo lavendel € 1.240

Sharing is caring

Help elkaar bij het vinden van het perfecte sieraad of horloge!

opties