Shop onze Pre-owned & Vintage collectie ≫ Shop trouwringen voor de mooiste dag van uw leven ≫ Een klantwaardering van

Mattioli

Mattioli | Schaap en Citroen | Sieraden, diamanten & horloges sinds 1888

Italiaanse elegantie en altijd vrouwelijke ontwerpen liggen aan de basis van de juwelencollecties van Mattioli. Het design van de juwelen is in handen van Licia Mattioli, die samen met haar vader, in 1995 de Antica Ditta Marchisio kocht, een van de oudste juwelenateliers van Turijn.
Licia, opgeleid als advocaat, maar een ondernemer in hart en nieren, bracht met haar designs een caleidoscoop aan kleuren en vormen in de juwelencollectie. De ambachtelijk afgewerkte juwelen van Mattioli vinden nog altijd hun oorsprong in de beroemde goudsmidstraditie van Turijn. Binnen het merk wordt het hele proces, van het smelten van het goud tot het zetten van de edelstenen, in huis gedaan. Mattioli is tegelijkertijd een van de meest innovatieve juwelenmerken van Italië, zowel qua productie als design.

African Queen Snake Mattioli African Queen Snake Arcimboldo roze, paars, groen Mattioli Arcimboldo roze, paars, groen Maldamore Mattioli Maldamore Maldamore banen pave Mattioli Maldamore banen pave Puzzle Mattioli Puzzle Puzzle Cammeo lavendel Mattioli Puzzle Cammeo lavendel Puzzle giftset Mattioli Puzzle giftset Puzzle giftset Mattioli Puzzle giftset Siriana fantasie rond Mattioli Siriana fantasie rond Siriana ovaal Mattioli Siriana ovaal Tibet Mattioli Tibet Tibet Mattioli Tibet Yin Yang Mattioli Yin Yang
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »