Mattioli | Schaap en Citroen

Mattioli

6 Producten gevonden

Italiaanse elegantie en altijd vrouwelijke ontwerpen liggen aan de basis van de juwelencollecties van Mattioli. Het design van de juwelen is in handen van Licia Mattioli, die samen met haar vader, in 1995 de Antica Ditta Marchisio kocht, een van de oudste juwelenateliers van Turijn.
Licia, opgeleid als advocaat, maar een ondernemer in hart en nieren, bracht met haar designs een caleidoscoop aan kleuren en vormen in de juwelencollectie. De ambachtelijk afgewerkte juwelen van Mattioli vinden nog altijd hun oorsprong in de beroemde goudsmidstraditie van Turijn. Binnen het merk wordt het hele proces, van het smelten van het goud tot het zetten van de edelstenen, in huis gedaan. Mattioli is tegelijkertijd een van de meest innovatieve juwelenmerken van Italië, zowel qua productie als design.

Tibet Mattioli Tibet € 5.390 Puzzle giftset Mattioli Puzzle giftset € 2.620 Siriana Mattioli Siriana € 1.900 Maldamore banen pave Mattioli Maldamore banen pave € 13.000 Siriana ovaal Mattioli Siriana ovaal € 1.430 Puzzle Cammeo lavendel Mattioli Puzzle Cammeo lavendel € 1.240

Sharing is caring

Help elkaar bij het vinden van het perfecte sieraad of horloge!

opties