5 Valentijnsdag-cadeautips voor haar met prachtige sieraden tot €750

 • Geplaatst op
 • Door Schaap en Citroen
5 Valentijnsdag-cadeautips voor haar met prachtige sieraden tot €750

Valentijnsdag! Wellicht houd je van deze dag of je vindt het een beetje overdreven. Toch kom je er eigenlijk niet mee weg om niet iets leuks voor haar te kopen! We vinden het tenslotte allemaal leuk om verrast te worden, niet waar?

Wij helpen je op weg met 5 cadeautips op sieraden gebied!

In dit artikel: 

De gedachte achter Valentijnsdag

14 februari is dè dag van liefde en romantiek. Dat prachtig aansluit op het geven van een mooie armband, fonkelend collier of die speciale ring met diamanten.

Het feest werd al in de 14e eeuw beschreven. Zo schreef Geoffrey Chaucer tijdens 1382 in zijn ‘Parlement of Foules’ het volgende: “Want dit was op Sint Valentijns dag, als elke vogel zijn maatje komt kiezen”. En eerlijk is eerlijk; ongelofelijk slim bedacht van die Amerikanen om de aankopen iets op te voeren.

Ondanks de commercialisering vinden veel vrouwen Valentijnsdag nog altijd speciaal. Verrast worden door haar vriend(in) met een prachtig juweel, blijft altijd een speciaal moment. Ook voor hen die het geschenk geven! En daar helpen we graag een handje bij!

5 Valentijnsdag-cadeautips tot €750

Schaap en Citroen heeft sieraden in verschillende prijsklassen om de mooiste momenten in het leven samen te vieren. Bijzondere juwelen, die de rest van jullie leven meegaan. Gezien al onze sieraden vervaardigd zijn uit 18 karaat goud, variërend van rosé goud, geel goud en/of witgoud.

Klaar om haar te verassen en Valentijnsdag 2020 specialer dan ooit te maken? Hierbij onze cadeautips!

 1. 18 Karaat rose gouden infinity armband van Schaap en Citroen

  Een gouden armband met het infinity teken. Do we need to say more? Deze Schaap en Citroen armband is vervaardigd uit 18 rosé goud, gezet met 32 diamant en is verkrijgbaar voor €750,-.

  18 Karaat rose gouden infinity armband van Schaap en Citroen

  SHOP DEZE ARMBAND

 2. Geel- of rose gouden schakelarmband met klavertjes 4 van Schaap en Citroen

  Een armband is altijd een goed cadeau, omdat het nagenoeg altijd past qua maatvoering. Daarom selecteerden we ook deze chique Schaap en Citroen armband met klavertjes 4 in onze top 5.

  De klavertjes die als een prachtig symbool staan voor jullie geluk! Deze armband heeft u al voor €350,- en is verkrijgbaar in zowel geel- als roodgoud.

 3. 18 Karaat witgouden armband met hartje van Schaap en Citroen

  Deze Schaap en Citroen 18 karaat witgouden armband is een geweldig sieraad, dat elke dag door haar gedragen kan worden. Een subtiel maar fijn sieraad met hartje en uiteraard een schitterende diamant. 

  Everything a woman wants voor €750! 

  18 Karaat witgouden armband met hartje van Schaap en Citroen

  SHOP DEZE ARMBAND

 4. Rose gouden collier met hart-bedel gezet met diamanten van Schaap en Citroen

  Een prachtige ketting met een hart-bedel. Wat staat er meer symbool voor de liefde!? Dit Schaap en Citroen 18 karaat rosé gouden collier met een diamant-gezet hart is dan ook perfect!

  Dit collier kost €675,-. 

  Rose gouden collier met hart-bedel gezet met diamanten van Schaap en Citroen

  SHOP DIT COLLIER

 5. 18 karaat witgouden ring met hart-kenmerken van Schaap en Citroen

  Deze 18 karaat witgouden ring uit onze Schaap en Citroen collectie is gezet met diamant en heeft de kenmerken van een hart. Dit bijzondere sieraad staat geweldig aan haar hand en kost €495,-. 

  18 karaat witgouden ring met hart-kenmerken van Schaap en Citroen

  SHOP DEZE RING

Op zoek naar nog meer inspiratie?

Speciaal voor deze bijzondere dag hebben onze experts een speciale Valentijnsdag-collectie geselecteerd!

In deze collectie vind je de mooiste sieraden tot €3500. Eenvoudig online te bestellen of te bekijken in een van onze 16 juweliershuizen.