Pre-owned & Vintage Watches in Amsterdam - De boutique!

  • Geplaatst op
  • Door Schaap en Citroen
Pre-owned & Vintage Watches in Amsterdam - De boutique!

Schaap en Citroen Juweliers opende haar Pre-owned & Vintage Watches boutique in Amsterdam op 6 November 2018. Een nieuw concept in het prachtige vijf-sterren Conservatorium hotel, nabij de P.C. Hooftstraat. De plek voor het inruilen of verkopen van jouw horloge en natuurlijk het vinden van jouw vintage watch!

In dit artikel: 

Meer dan 130 jaar juweliers-ervaring in een nieuw concept

Schaap en Citroen is al meer dan 130- jaar actief als geautoriseerd verkoopadres van vele toonaangevende, Zwitserse horlogemerken.

De brede kennis van mechanische uurwerken, opzienbarende complicaties en bijzondere modellen bestrijkt het complete horlogespectrum. In de Pre-owned & Vintage boutique verbinden we deze kennis met de vraag naar tweedehands horloges.

Bij een geheel nieuw concept voor Schaap en Citroen, kwam ook het idee voor een geheel nieuw interieur! De boutique heeft een uitstraling zoals je wellicht niet bent gewend van Schaap en Citroen; marmer, high design en bijzondere meubelen.

Rob Feenstra heeft de boutique ingericht met merken zoals Fendi Casa & Bently home. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Interieur Schaap en Citroen vintage boutique door Rob Feenstra Schaap en Citroen vintage boutique in Amsterdam

Het assortiment in de Pre-owned & Vintage Watches Boutique

Alle horloges in onze collectie zijn zorgvuldig ingekocht door het team van Schaap en Citroen. Ieder tweedehands horloge wordt verkocht met 1 jaar garantie en is nagekeken door de horloge-experts van Schaap en Citroen.

Je vindt er tweedehands horloges van merken, zoals:

Inruilen of verkopen van jouw horloge

Het inruilen of verkopen van jouw horloge is eenvoudig te doen via onze website. Uiteraard kun je ook langskomen op afspraak in onze pre-owned en vintage boutique. 

Het is momenteel enkel mogelijk om dit juweliershuis op afspraak te bezoeken.

Waarom uw horloge verkopen aan Schaap en Citroen juweliers?

Realistische prijs
Vrijblijvend & snel
Meer dan 130 jaar ervaring

Van plan om een tweedehands horloge te kopen? Lees dan ook direct onze tips.