Schaap en Citroen opent een nieuwe Rolex Boutique in Rotterdam

  • Geplaatst op
  • Door Schaap en Citroen
Schaap en Citroen opent een nieuwe Rolex Boutique in Rotterdam

Schaap en Citroen Juweliers heeft recentelijk een nieuwe Rolex Boutique geopend aan de Kruiskade 67 in Rotterdam!

In dit artikel:

Schaap en Citroen Juweliers en Rolex hebben een nieuwe boutique in Rotterdam geopend, welke gevestigd is aan de Kruiskade. De nieuwe boutique biedt een elegante, exclusieve uitstraling en neemt de bezoeker mee om een speciaal moment te ervaring in de wereld van Rolex, een merk dat al meer dan een eeuw toonaangevend is in de horloge-industrie.

Quote Mark van Nieuwkerk, CEO Schaap en Citroen Juweliers

"Schaap en Citroen vertegenwoordigd Rolex sinds 1955, als een van de eerste juweliers van Nederland. Wij zijn trots de aanwezigheid van het merk in Nederland te versterken en tegelijkertijd te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en service ", aldus Mark van Nieuwkerk, Chief Executive Officer van Schaap en Citroen Juweliers.

Rolex BTQ

Een Boutique, een Rolex-wereld

In de boutique ademt de elegantie van het meubilair het design van Rolex-horloges. De kleuren en patronen weerspiegelen de kernwaarden van het merk; kwaliteit, precisie en oog voor detail.

Het exterieur imponeert met de bijna 5 meter hoge bronzen profiel-façade. De eerste indruk binnen wordt gevormd door de volumineuze zwevende bronzen vitrinekasten. Het speciaal geselecteerde Italiaanse Crema Marfilsa marmer zorgt voor de hoofdtoon in het interieur.

Rolex BTQ

De vitrines zijn afgewerkt met zacht Amerikaans notenfineer en rundleder. De LED-verlichting met extreem hoogontwikkelde kleurweergave benadrukt de schoonheid van de verschillende horloge modellen.

De hoge plafonds benadrukken de ruimtelijkheid van de boutique welke gepaard gaat met het informele karakter van de diverse zitplaatsen. De natuurlijke afscheiding zorgt voor de nodige privacy in de boutique alsmede de separate lounge kamers.

Rolex BTQ

Openingstijden en contactgegevens

De openingstijden en contactgegevens van onze Rolex Boutique in Rotterdam, vind je hier.