Schaap en Citroen Juweliers voor het 3e seizoen Official Timekeeper Sparta

  • Geplaatst op
  • Door Schaap en Citroen
Schaap en Citroen Juweliers voor het 3e seizoen Official Timekeeper Sparta

Ook in het seizoen 2020-2021 is Schaap en Citroen Juweliers de Official Timekeeper van Sparta Rotterdam en daarmee zijn wij voor het derde seizoen op rij Timekeeper van de Kasteelclub.

In dit artikel:

Signing, LED-boarding en videowalls

Komend seizoen zien de Spartanen niet alleen vertegenwoordigers van Schaap en Citroen op evenementen en tijdens wedstrijddagen. Schaap en Citroen gaat zich presenteren met signing op de LED-boarding, videowalls en countdown klokken voor de eerstvolgende wedstrijd.

CEO, Mark van Nieuwkerk: "Blij met de verlenging van het partnership met Sparta Rotterdam"

Mark van Nieuwkerk, CEO Schaap en Citroen Juweliers, is blij met de continuering van het partnership: “De afgelopen twee seizoenen zijn wij reeds Timepartner geweest van Sparta Rotterdam. Sportief waren wij zeer content met promotie naar de Eredivisie en de stabiele plaats op de ranglijst van het afgelopen seizoen. Sparta Rotterdam en Schaap en Citroen Juweliers vinden elkaar naast de traditierijke historie ook in het uitdragen van dezelfde normen en waarden. De prettige relatie en mogelijkheid tot lokale activaties in onze twee juweliershuizen op de Kruiskade zorgen ervoor dat wij het partnership graag verlengen.”

Rolex BTQ Rotterdam

Twee juweliershuizen op de Kruiskade in Rotterdam

Schaap en Citroen is met het multibrand juweliershuis en de recentelijk geopende Rolex Boutique en Patek Philippe Espace een vertrouwd adres aan de Rotterdamse Kruiskade.