Hublot lanceert de Big Bang E UEFA Euro 2020

 • Geplaatst op
 • Door Schaap en Citroen
Hublot lanceert de Big Bang E UEFA Euro 2020

Ter ere van de aankomende UEFA EURO 2020 kampioenschappen lanceert Hublot het officiële horloge! Ontdek hier de Big Bang E UEFA 2020 in 42mm Black Magic!

In dit artikel:

Hublot Loves Football & UEFA EURO 2020

Hublot viert het UEFA EURO 2020 kampioenschap met de lancering van de Big Bang e connected! Het officiële horloge van dit kampioenschap! Het horloge is gelimiteerd tot 1000 stuks en komt in een 42mm kast van keramiek met zwarte rubberen band. 

De Big Bang e wordt ondersteund door Wear OS by Google™. Waarom u dit horloge echt wilt hebben voordat de EURO 2020 begint:

 1. U houdt realtime de wedstrijdstatistieken bij; verlenging, rust etc. 
 2. Doelpunten makers worden doormiddel van push- notificatie gegeven
 3. Penalty's worden doormiddel van push- notificatie gegeven
 4. Ontdek als eerste aan wie gele en rode kaarten worden gegeven
 5. Check de opstelling van de teams, simpelweg door op uw nieuwe Hublot Big Bang E te kijken
 6. En, voor het eerst mogelijk in de Google Play store, download de wijzerplaat in de (vlag)kleur van uw favoriete team.

Hublot Big Bang E 42mm Euro 2020 440.CI.1100.RX.EUR20_NFT

Zoals u van de Hublot Big Bang bent gewend voldoet dit horloge aan alle uiterlijke kenmerken. De 42mm kast is vervaardigd uit gepolijst zwart keramiek, genaamd Black Magic. Net als het mechanische horloge activeren de pusher de functionaliteiten van het horloge. 

De bezel presenteert de 11 landen welke meedoen aan de EURO 2020. Het horloge wordt geleverd met een zwarte rubberen band. Voor €625,- koopt u er een rubberen band in de vlagkleuren van uw favoriete team/land bij. 

Het horloge is gelimiteerd tot 1000 stuks en te bezichtigen in de Hublot Amsterdam Boutique. 

 • Referentie: 440.CI.1100.RX.EUR20_NFT
 • Materiaal: Keramiek
 • Diameter: 42mm
 • Prijs: €5.700,-

Waar zijn Hublot-horloges te koop?

Schaap en Citroen is exclusief retailer van het Zwitserse horlogemerk Hublot. U kunt de modellen bezichtigen in de Hublot Boutique Amsterdam of bij onze juweliershuizen in de overige steden. Koopt u uw horloge liever online? Bekijk hier het online aanbod Hublot horloges bij Schaap en Citroen.