Uw horloge verkopen of inruilen? Eenvoudig online aan te vragen via Schaap en Citroen!

  • Geplaatst op
  • Door Schaap en Citroen
Uw horloge verkopen of inruilen? Eenvoudig online aan te vragen via Schaap en Citroen!

U bent op zoek naar een ander horloge en wenst uw huidige exemplaar in te ruilen of te verkopen? Beide kan bij Schaap en Citroen. Regel het eenvoudig online of maak een afspraak. Ontdek hier hoe het werkt.

In dit artikel:

Verkoop uw horloge aan Schaap en Citroen

Wilt u uw horloge graag verkopen of inruilen voor een ander model? Dit is online en snel mogelijk bij Schaap en Citroen!

Schaap en Citroen Juweliers is met 130- jaar ervaring expert op gebied van de Haute Horlogerie. Naast de verkoop van nieuwe modellen van de bekende horlogemerken verkoopt Schaap en Citroen ook pre-owned horloges. 

Inruilen

U kunt uw horloge inruilen voor een ander model of voor een waarde cheque welke u op ieder moment kunt besteden bij Schaap en Citroen. 

Verkopen

Indien Schaap en Citroen aangeeft interesse te hebben in het door u aangeboden horloge kan deze ook direct worden ingekocht. U ontvangt dan het afgesproken bedrag op uw rekening. 

Hoe werkt het?

  1. U vult online bij ons een formulier in en voegt de foto's van uw horloge bij. Doormiddel van dit formulier hebben wij direct alle gegevens voor een vrijblijvende waardebepaling* en om te zien of er interesse is om het horloge in te kopen. 
  2. U ontvangt de waardebepaling welke is beoordeeld door onze experts of u ontvangt bericht dat wij geen interesse hebben om het horloge in te kopen. Bijvoorbeeld; wanneer het een uurwerk is welke niet binnen ons merkportfolio past. 
  3. Breng uw horloge langs brengen bij een van onze juweliershuizen of stuur het horloge op. De laatste technische inspectie wordt dan uitgevoerd om te zien of het horloge overeenkomt met de gegevens op het door u ingevulde formulier. 
  4. Ontvang uw waarde per bank afschrift of in de vorm van een waarde cheque. 

VUL HIER HET ONLINE FORMULIER IN 'SELL YOUR WATCH'

*Wat is een vrijblijvende waardebepaling?

De waarde wordt bepaald op basis van gelijke producten op dat moment bij verschillende resellers. Wenst u een officiële taxatie? Dan rekenen wij 1,5% van de totaalwaarde (min. €125) + €25 per pagina.

Waarom uw horloge verkopen aan Schaap en Citroen

  • Vrijblijvend & snel
  • Realistische prijs
  • Meer dan 130- jaar ervaring

Hoe lang duurt het proces? 

Ons streven is om uw aanvraag binnen 5 werkdagen af te handelen. Het overige deel van dit proces is afhankelijk van factoren zoals de populariteit van het model en betalingsproviders.

Welke pre-owned horloges verkoopt Schaap en Citroen

Schaap en Citroen verkoopt naast de nieuwe modellen van de Zwitserse Haute Horlogerie ook pre-owned en vintage horloges. U vindt hier ons online aanbod.

Bezoek ook onze pre-owned boutique in Amsterdam, te Conservatorium hotel. U vindt het adres en de openingstijden hier

Stel een vraag via WhatsApp 

Heeft u een vraag? Stuur ons een WhatsApp bericht (+31630207277)!

START HIER UW WHATSAPP GESPREK MET ONS