Pomellato, hét nummer 1 sieraden merk in Italië komt uit met een nieuwe collectie

  • Geplaatst op
  • Door Schaap en Citroen
Pomellato, hét nummer 1 sieraden merk in Italië komt uit met een nieuwe collectie

Het Italiaanse sieraden merk Pomellato biedt een unieke mix van haute joaillerie met een prêt-à-porter-gevoel. Het resulteert in sprankelende collecties, die keer op keer verrassen en altijd de vrouwelijke schoonheid onderstrepen. De nieuwe SABBIA-collectie is opnieuw een goed voorbeeld van de dynamische kracht van het in Milaan gevestigde juwelen merk.

In dit artikel:

De SABBIA collectie onderstreept het vrouw zijn

De nieuwe SABBIA-collectie is het perfecte voorbeeld van de symbiose tussen mode en juwelenkunst. SABBIA is een ode aan de maan. De reflectie van licht op de verschillende oppervlakken doet denken aan de manier waarop zonlicht weerkaatst van de enige natuurlijke satelliet van de Aarde. Met deze nieuwe collectie juwelencreaties wordt zo het vrouw-zijn gevierd.

Pomellato bootst die prachtige reflectie na in hun sieraden dankzij twee dominante vormen, de cirkel en de rechthoek. En niet zomaar een rechthoek, want de nieuwe Pomellato-rechthoek is een imperfect vierkant. Een subtiele ontwerpwending op de standaardfiguur.

Het levert spanning op tussen twee dominante figuren en dus ook voor intrigerende juwelencreaties. De nieuwe roségouden SABBIA-ringen zijn echter niet alleen geometrisch interessant. De witte, bruine of zwarte pavé gezette diamanten geven de collectie ook een fascinerende fonkeling. 

“SABBIA is spontaan en puur vrouwelijk. Het zijn trotse en tegelijkertijd speelse juwelen die vrouwen een heerlijk gevoel van vrijheid geven. En net zoals alle Pomellato-juwelen gaat ook de SABBIA-collectie over de schoonheid van jezelf zijn.” 

- Sabina Belli, CEO Pomellato

Pomellato SABBIA collectie - bij Schaap en Citroen juweliers

Duurzame sieraden

Verantwoord goud

Pomellato streeft actief naar een duurzame toekomst. Zo is de goudaankoop van het in 1967 gevestigde juwelenhuis 100% verantwoord. Het sieraden merk blijft daarnaast investeren in de traceerbaarheid van gekleurde edelstenen en diamanten. Bovendien spant het juwelenhuis zich in om het juwelenambacht te bewaken en stimuleren, door een samenwerking met de goudsmid opleiding uit Milaan.

The Pomellato Sisterhood Initiative

Omdat creaties van Pomellato het vrouw-zijn vieren, is het merk actief om vrouwen wereldwijd te ondersteunen. Pomellato CEO Sabina Belli is samen met de Oscar-winnende actrice Jane Fonda 'The Pomellato Sisterhood Initiative' gestart. Een online videocampagne die waarden promoot zoals het empowerment van vrouwen, leiderschap en gelijkheid.

Enthousiast geworden? Wij begrijpen het helemaal! Bekijk onze Pomellato Sabbia collectie online.