Geniet van uitzonderlijke kortingen in Rotterdam bij Schaap en Citroen

  • Geplaatst op
  • Door Schaap en Citroen
Geniet van uitzonderlijke kortingen in Rotterdam bij Schaap en Citroen

Het juweliershuis van Schaap en Citroen in Rotterdam krijgt een metamorfose! Om dit te vieren kunt u tijdelijk genieten van uitzonderlijke kortingen! Kom meer te weten over deze uitverkoop.

In dit artikel:

U kunt nu tijdelijk genieten van uitzonderlijke kortingen bij Schaap en Citroen in Rotterdam. De kortingen gelden op speciaal geselecteerde horloges en sieraden en bestaan uit verschillende staffels:

  • -30%
  • -40%
  • -50%

De verbouwingsuitverkoop vindt plaats in het tijdelijke onderkomen van Schaap en Citroen Rotterdam aan de Kruiskade 61. 

Huidig Schaap en Citroen pand krijgt metamorfose 

De verbouwingsuitverkoop vindt plaats gezien het huidige juweliershuis een ware metamorfose ondergaat. Naar verwachting zal het juweliershuis medio november haar deuren heropenen. 

Wat u dan kunt verwachten?

  1. IWC Schaffhausen zal verkrijgbaar zijn bij Schaap en Citroen Rotterdam volgens het allernieuwste shop-in-shop concept
  2. Geïnteresseerd in pre-owned horloges? Wij presenteren u een ruim aanbod pre-owned horloges in het juweliershuis vanaf de heropening. 
  3. Horlogemerken als Cartier, Breitling en Omega zullen de allernieuwste shop-in-shop installeren met de meest prachtige horloges. 
  4. Tevens zijn wij verheugd met de komst van een shop-in-shop experience van Chopard. Dit merk mogen wij u exclusief aanbieden in Rotterdam
  5. Natuurlijk, zullen wij ook nog steeds een bijzonder aanbod sieraden merken aan u presenteren. Wij kijken er dan ook naar uit u te ontvangen in het allernieuwste shop-in-shop concept van Pomellato waarbij u zich even in het modieuze Italië waant.

Rolex & Patek Philippe Espace Rotterdam

Wist u al dat wij een Rolex & Patek Philippe Espace hebben geopend in Rotterdam aan de Kruiskade? Lees hier meer over in de blog: 'Schaap en Citroen opent een nieuwe Rolex Boutique in Rotterdam'.

Adres en contactgegevens tijdelijke winkel Rotterdam: klik hier

Adres en contactgegevens Rolex & Patek Philippe Espace: klik hier