Ontdek hier onze favoriete Piaget horloges & juwelen en koop deze nu in Amsterdam of Rotterdam

 • Geplaatst op
 • Door Schaap en Citroen
Ontdek hier onze favoriete Piaget horloges & juwelen en koop deze nu in Amsterdam of Rotterdam

Afgelopen zomer gaf Schaap en Citroen haar juweliershuis in Rotterdam een ware metamorfose. Daarin werd ook het luxemerk Piaget meegenomen! Dit merk is vanaf heden dus niet alleen bij Schaap en Citroen in Amsterdam maar ook Rotterdam te koop. Meer over dit merk en haar collecties, ontdekt u hier!

In dit artikel:

Piaget Horloges

De horloges van Piaget zijn absolute eyecatchers! Door de dunne kasten ogen de horloges zeer elegant en zijn ze tevens goed draagbaar. Sterker nog, Piaget breekt al vele jaren records met het meest slanke/dunne horlogekast ter wereld (Altiplano).

De horloge-collecties van Piaget zijn; de Altiplano- collectie, de Limelight Gala- collectie, Piaget Polo- collectie en de Possession- collectie.

Piaget Polo horloge in 42mm Skeleton G0A45004

Dit is de allernieuwste Piaget Polo in 42mm staal met skeleton uurwerk waarvan de wijzerplaat vormen blauw zijn. Dit bijzondere uurwerk is vorige week gepresenteerd tijdens Watches & Wonders en zal binnenkort bij Schaap en Citroen verkrijgbaar zijn. 

Dit horloge wordt geleverd met een stalen band én een bijgeleverde blauwe alligator lederen band. 

De Piaget Polo horloges zijn zeer gewild als sportief en elegant herenhorloge en wij begrijpen dit volkomen! Dit horloge komt ook beschikbaar met een grijze wijzerplaat vorm. Benieuwd naar alle Piaget Polo horloges? Bekijk deze hier.

 • Referentie: G0A45004
 • Materiaal: Staal met alligator lederen band
 • Diameter: 42mm
 • Prijs: €29.700,-

Piaget Possession horloge in 34mm G0A43090

Piaget Possession horloges zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen; met diamant gezet op de bezel of zonder diamant, 18 karaat rosé goud, witgoud en tevens stalen uurwerken. Het zijn in ieder geval sophisticated dames horloges in kleinere formaten zoals deze Piaget Possession in 34mm staal. 

Het horloge komt met een blauwe alligator lederen band en een zilverkleurige wijzerplaat met diamant op de indexen en 14uur. 

 • Referentie: G0A43090
 • Materiaal: Staal met diamant 
 • Diameter: 34mm
 • Prijs: €5.250,-

BEKIJK HIER ALLE PIAGET HORLOGES

Piaget Juwelen

Piaget staat bekend om haar uiterste elegante en tevens speelse juwelen. De Possession- collectie, welke verkrijgbaar is bij Schaap en Citroen, is vervaardigd uit 18 karaat rosé- of witgoud en kent combinaties met diamant en/of kleurstenen. Stijlvol, speels en elegant voor de moderne vrouw! Ontdek hier een aantal van onze favorieten. 

Piaget Possession Spang armband 

De iconische Possession juwelen van Piaget zijn absolute eyecatchers! Dit is een van de nieuwe armbanden uit de Possession- collectie vervaardigd uit 18 karaat rosé goud met diamant. 

Deze armbanden zijn ook verkrijgbaar als enkele armband met kleurstenen. Bekijk hier al onze Possession armbanden. 

 • Materiaal: 18 karaat rosé goud met diamant
 • Maat van deze armband: 16
 • Prijs: €9.100,-

Piaget Possession Oorhangers 

Deze prachtige oorhangers uit de Piaget Possession collectie zijn vervaardigd uit 18 karaat rosé goud en gezet met briljant geslepen diamanten. 

Deze elegante oorhangers zijn subtiel wanneer u uw haren los draagt en worden statement-pieces wanneer u uw haar opsteekt! Speels en voor iedere dag of extravagant voor de avond. 

 • Materiaal: 18 karaat rosé goud met diamant
 • Prijs: €2.890,-

BEKIJK HIER ALLE PIAGET JUWELEN

Het vernieuwde juweliershuis van Schaap en Citroen in Rotterdam

Afgelopen zomer heropende Rotterdam haar juweliershuis aan de Kruiskade 98. Hieronder ziet u een video van de nieuwe presentatie in het juweliershuis. Met veel trots is het merk Piaget hier aan toegevoegd. 

Daarnaast opende Schaap en Citroen een Rolex & Patek Philippe Boutique aan de Kruiskade te Rotterdam