Hublot Official Timekeeper Ajax tot en met 2023! Bescheiden bekrachtigd in de Hublot Boutique te Amsterdam

  • Geplaatst op
  • Door Schaap en Citroen
Hublot Official Timekeeper Ajax tot en met 2023! Bescheiden bekrachtigd in de Hublot Boutique te Amsterdam

Hublot en Ajax hebben hun jarenlange samenwerking verlengd tot en met 2023. Dit mooie nieuws werd samen met Mark van Nieuwkerk (CEO Schaap en Citroen) bekrachtigd in het bijzijn van Ajax verdediger Perr Schuurs en Commercieel directeur Menno Geelen in de Hublot Boutique Amsterdam.

In dit artikel:

Hublot Official Timekeeper Ajax

Hublot blijft zowel Official Sponsor alsmede Official Timekeeper van Ajax. Namens Hublot tekende Mark van Nieuwkerk, CEO Schaap en Citroen Juweliers, het contract in de Hublot Boutique Amsterdam.

In Nederland is Schaap en Citroen Juweliers de exclusief retailer van Hublot. De samenwerking tussen Schaap en Citroen en Ajax werd ook verlengd.

Ajax Hublot Official Timekeeper Hublot Boutique Schaap en Citroen Ajax Official Timekeeper

Hublot Classic Fusion Chronograph Ajax Amsterdam

De Hublot Classic Fusion Chronograph Ajax Amsterdam in gelimiteerde oplage van slechts 14 stuks uitgebracht. Als eerbetoon aan Nederland's en een van 's werelds grootste voetballers. Het aantal is uiteraard een knipoog naar Ajax' grootste legende.

Het krachtige design komt volledig tot zijn recht door de strakke kleurencombinatie van zwart keramiek en de subtiele rode elementen op de band.

Op de index op 12 uur staat nummer 34 ter ere Ajax' 34e landstitel. Verder staat op de achterdeksel het Ajax-logo afgebeeld. Kortom: de must-have voor de echte Ajacied!

Speciale actie

Bij aankoop van de Hublot Classic Fusion Chronograph Ajax Amsterdam krijg je een door de selectie gesigneerd Ajax-thuis shirt cadeau.
Deze actie loopt t/m 31 december 2020.

Hublot Classic Fusion Chronograph Ajax Amsterdam

Specificaties horloge:

  • Diameter: 40 mm
  • Materiaal: Keramiek
  • Wijzerplaatkleur: Zwart
  • Uuraanduiding: Streep index
  • Uurwerk: Automaat
  • Band: Alligator leder ingelegd rubber
  • Sluiting: vouwsluiting
  • Prijs: € 13.800,-

Hublot loves Football

Naast Chelsea, Juventus en SL Benfica is Ajax de 4e Europese club met een Hublot partnership. Het ‘Timekeepership’ met Ajax heeft voor Hublot de afgelopen jaren voor een grotere naamsbekendheid gezorgd. Dit heeft er mede toe geleid dat in 2018 de Hublot Boutique Amsterdam (PC Hooftstraat 142) werd geopend.

Perr Schuurs, Menno Geelen en Mark van Nieuwkerk in de Hublot Boutique Amsterdam van Schaap en Citroen Juweliers

Verheugd en trots met Hublot als partner

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax reageert verheugd op de verlenging:

“Hublot is al bijna tien jaar een zeer gewaardeerde relatie. Hublot was in 2006 het eerste luxe horlogemerk dat in voetbal investeerde, en vandaag is het merk aanwezig in alle grote competities en bij belangrijke clubs. We zijn er trots op dat we deel uitmaken van deze uitstekende internationale line-up.”

Schitterend voetbal en jong talent draagt bij aan de samenwerking Hublot en Ajax

Ricardo Guadalupe, CEO van Hublot:

“Sinds ons partnership in 2011 begon, is Ajax meer en meer gaan schitteren als een van Europa's meest opwindende teams, met constant veelbelovend jong talent. Dat heeft zeker bijgedragen aan de verlenging van onze samenwerking.”

Waar kan ik Hublot horloges kopen?

De volledige Hublot collectie is verkrijgbaar in onze Hublot Boutique (PC Hooftstraat 142 in Amsterdam) en bij al onze Schaap en Citroen juweliershuizen door het hele land.

Bekijk hier de volledige collectie van Hublot.