Happy International Women's Day; vier de vrouw in uw leven!

  • Geplaatst op
  • Door Schaap en Citroen
Happy International Women's Day; vier de vrouw in uw leven!

Vandaag is het International Women's Day! Bekijk de video van Pomellato waar Jameela Jamil Jane Fonda interviewt met deze dag als hot topic. De sieraden die zij dragen? Ontdek deze hier en verras uw vrouw met eenzelfde sieraad.

In dit artikel:

Pomellato for Women; International Women's Day

Bekijk hieronder de video van Pomellato for Women welke speciaal is gemaakt in ere van International Women's Day. Geïnspireerd door de sieraden welke Jane Fonda en Jameela Jamil dragen? Ontdek deze hier!

Pomellato Catene collier in 18 karaat rosé goud

Het collier zoals hier naast afgebeeld in 18 karaat rosé goud is een slank schakelcollier vervaardigd uit 18 karaat rosé goud. Het prachtige sieraad van Pomellato is iedere dag te dragen en altijd elegant te combineren. Daarnaast zijn schakelcolliers tijdloos en dus altijd een geweldige eyecatcher!

Jane Fonda draagt in de video een breed schakel collier van het merk Pomellato vervaardigd uit 18 karaat rosé goud. Wilt u dit specifieke collier zien? Bezoek dan een van onze juweliershuizen op afspraak en laat onze collega's u inspireren!

Pomellato Sabbia oorhangers in 18 karaat rosé goud met zwart, bruin- en wit diamant

Langere oorhangers maken een gezicht prachtig slank!

Deze Pomellato oorhangers uit de Sabbia collectie vervaardigd uit 18 karaat rosé goud met zwart, bruin- en wit diamant zijn net zo prachtig als de oorsieraden welke Jane Fonda draagt! Bijzondere, opvallende oorhangers voor een speciale dag.

Pomellato Oorhangers Sabbia

Pomellato Ritratto ring in 18 karaat rosé goud met Rookkwarts

Een van onze favorieten ringen van Pomellato is zeker de Ritratto ring met Rookkwarts. Deze ring is vervaardigd uit 18 karaat rosé goud en komt met kleursteen én diamant. Wat wilt u nog meer? 

Jane Fonda draagt een Ritratto ring met een andere kleursteen in de video. Benieuwd hoe deze eruit ziet? Bezoek een van onze juweliershuizen op afspraak en laat onze collega's u inspireren. 

Pomellato Nudo collier in 18 karaat rosé goud met wit Topaas/Parelmoer

Jameela Jamil draagt dit Nudo collier in 18 karaat rosé goud met wit Topaas en Parelmoer. Dit prachtige sieraad is zoals u kunt zien lang te dragen maar u kunt hem ook twee keer om de nek dragen, zoals Jameela in de video. 

Dit collier is er ook met andere kleurstenen, bekijk het gehele aanbod Nudo (colliers) hier. 

Pomellato Nudo ring in 18 karaat rosé goud met Rozenkwarts

Naast het prachtige Nudo collier draagt Jameela Jamil ook de Nudo ringen. Deze zijn vervaardigd in 18 karaat rosé goud en komen in vele verschillende variaties kleurstenen. Hier ziet u een Nudo ring afgebeeld met Rozenkwarts.

Benieuwd naar de andere Nudo ringen? Bekijk deze hier. Nudo ringen komen in 3 maten; petit, regular, grande. 

Waar worden Pomellato sieraden verkocht?

Schaap en Citroen verkoopt het Italiaanse sieraden merk Pomellato online via haar website, zie hier. Daarnaast is het merk in alle Multibrand Boutiques te koop (met uitzondering van Maastricht).