Ontdek hier de bijzondere Panerai Luminor Chrono Luna Rossa

  • Geplaatst op
  • Door Schaap en Citroen
Ontdek hier de bijzondere Panerai Luminor Chrono Luna Rossa

Panerai viert de successen van het Luna Rossa Prada Pirelli team met de lancering van een nieuwe gelimiteerde Panerai Luminor! Benieuwd naar deze nieuwe chronograaf? Ontdek het sensationele model hier.

In dit artikel:

Panerai Luminor Chrono Luna Rossa 44mm PAM01303

Deze geweldige chronograaf van Panerai, de Luminor Chrono Luna Rossa, komt in een gelimiteerde oplage van slechts 1000 stuks. Het horloge komt in een 44mm stalen kast met blauwe band van bi-materiaal (textiel en rubber).

Anders dan u van een gewone chronograaf bent gewend zijn de start, stop en reset pushers geplaatst aan de linkerkant van de kast inplaats van rechts. Dit om het iconische design van de Panerai kroon, met zijn beschermende beugel, te bewaken. 

Het nieuwe horloge heeft een donkerblauwe 'sandwich dial' met een tachymeter zodat het horloge ook op het vaste land kan worden gebruikt. Daarnaast komt het horloge met een rubberachtige band van twee materialen/bi- material (textiel en rubber) welke meer dan waterproof is!

  • Referentie: PAM01303
  • Materiaal: Staal
  • Diameter: 44mm
  • Prijs: €9.100,-
  • Gelimiteerd tot 1000 stuks

LEES HIER MEER OVER DE NOVELTIES VAN PANERAI

Panerai & het Luna Rossa Prada Pirelli team

America’s Cup is de oudste en meest geavanceerde sportcompetitie in de wereld. Panerai wordt de officiële sponsor van Luna Rossa, het Challenger of Record-team in de 36e editie van de America's Cup. 

Waar kan ik Panerai horloges kopen?

Schaap en Citroen Juweliers is officieel retailer van het merk Panerai. De horloges worden in Amsterdam & Rotterdam verkocht. Bekijk hier de adressen en openingstijden. 

Schaap en Citroen verkoopt ook Panerai horloges online. Bekijk hier het aanbod.