Kerstcadeaus onder de €1000,- voor jou geselecteerd!

  • Geplaatst op
  • Door Schaap en Citroen
Kerstcadeaus onder de €1000,- voor jou geselecteerd!

De feestdagen komen er weer aan en daarom helpen wij jou met het maken van je verlanglijstje of het uitzoeken van het perfecte cadeau voor je geliefde. Ontdek hier 5 cadeau's tot een bedrag van €1000,-!

In dit artikel:

Montblanc agenda/organiser

Deze prachtige agenda/organiser van het merk Montblanc is een geweldig cadeau voor een man. Prachtig, handig en zakelijk chique! De organiser komt in zwart leer en is momentele afgeprijsd naar €264,- 

Swiss Kubik watchwinder

Jouw man heeft al een automatisch uurwerk? Heeft hij dan ook al een watchwinder? Deze zorgt er namelijk voor dat je horloge altijd doorloopt en veilig is opgeborgen wanneer hij het niet draagt. Dit is tevens goed voor het uurwerk in het horloge! Je koopt een watchwinder vanaf €445,- en hij komt in verschillende kleuren. 

Gift for Life armband 

Met de aanschaf van een Gift for Life armband help je 10 vrouwen in een ontwikkelingsland aan een onderzoek tegen baarmoederhalskanker. Er gaat namelijk minstens €100,- per verkoop naar de Female Cancer Foundation. Hoe bijzonder is dat? Telkens als je dan naar dit prachtige armbandje van 18 karaats rosé goud kijkt herken je het concept 'the gift of giving'. 

Deze armband is ontworpen door Schaap en Citroen en Eva Jinek, ambassadeur van de Female Cancer Foundation. Je hebt al een Gift for Life armband vanaf €475-, het model hieronder bedraag €595,-.

Schaap en Citroen Diamonds collier met slotje

'The key to my heart'

Dit prachtige collier is bij ons aan absolute favoriet en perfect al kerstcadeau voor je geliefde. Het collier komt in 18 karaat rosé goud met diamant. Dit collier kost €475,-. 

Longines Conquest 41mm L3.759.4.76.5

Dit stoere herenhorloge van het Zwitserse merk Longines is perfect als kerstgeschenk. Het horloge komt in een 41mm stalen kast met bruine lederen band. Het heeft een kwarts uurwerk en kost slechts €700,-

Staat jouw ultieme kerstcadeau hier niet tussen? Houd onze wekelijkse lijstjes in de gaten of bezoek onze website voor inspiratie.