Geef een hart sieraad cadeau voor Valentijnsdag

  • Geplaatst op
  • Door Schaap en Citroen
Geef een hart sieraad cadeau voor Valentijnsdag

Nog een paar dagen en dan is het aankomende zondag Valentijnsdag! Heeft u nog geen cadeautje? Geef uw geliefde een mooi hart-sieraad cadeau. Ontdek hier meer inspiratie.

In dit artikel:

Chopard Happy Hearts 18 karaat rosé gouden ring

Deze prachtige ring van het iconische merk Chopard is een absolute must-have! De ring is vervaardigd in 18 karaat rosé goud. Zoals ieder sieraad uit de Happy Hearts Happy Diamonds- collectie bezit ook deze ring de vrolijke, altijd bewegende diamant. Deze ring is direct online bij ons te koop!

Schaap en Citroen 18 karaat rosé gouden hart collier

Dit prachtige collier blijft een van onze bestsellers voor Valentijnsdag! Een tijdloos design welke elke dag door uw geliefde gedragen kan worden. Het collier is ook beschikbaar in andere goudkleuren, bekijk deze hier. 

Schaap en Citroen collier in 18 karaat witgoud met hartjes hanger

Een liefdevol collier in 18 karaat witgoud met twee hartjes. In het grotere hart zit een prachtige diamant welke subtiel de aandacht trekt. Dit collier kost €850,- en is ook verkrijgbaar in andere kleuren goud. Bekijk deze hier. 

Schaap en Citroen armband in 18 karaat rosé goud met diamant

Deze prachtige armband uit onze Schaap en Citroen collectie komt in een zachte kleur rosé goud. De armband kan elke dag gedragen worden naast andere armbanden door de subtiele uitstraling. Het diamanten hart maakt de armband helemaal af!

Pomellato Sabbia collier in 18 karaat rosé goud met diamant

Ook het populaire Italiaanse sieraden merk Pomellato heeft een prachtig sieraad in de Sabbia-collectie met hart hanger. Deze prachtige hanger komt in 18 karaat rosé goud met bruin diamant.

De hanger komt aan een speels koord maar kan natuurlijk worden gedragen aan ieder collier welke uw vrouw al in haar sieraden kistje bewaard. 

Dit speelse collier van Pomellato uit de Sabbia-collectie is momenteel te koop voor een extra aantrekkelijke prijs. Oude prijs: €6.200,- Nieuw prijs: €5.550,-  

60 dagen retourtermijn

Heeft u uw geliefde een cadeau gegeven welke niet past? Of valt het cadeau niet helemaal in de smaak? U kunt het product tot 60 dagen na aankoop bij ons retourneren bij een van onze juweliershuizen. Daar kunt u samen kijken naar een andere maat of geschikt alternatief.

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk onze volledige Valentijnsdag selectie.