Extravagante kerstcadeaus voor u geselecteerd

  • Geplaatst op
  • Door Schaap en Citroen
Extravagante kerstcadeaus voor u geselecteerd

Soms is het geven van een cadeau vele malen leuker dan het krijgen. Wij helpen u daarom met het uitzoeken van kerstcadeau's. Speciaal hiervoor selecteren wij vier extravagante kerstcadeaus! Ontdek onze kerstinspiratie.

In dit artikel:

Diamanten tennisarmband van Schaap en Citroen

Deze prachtige tennisarmband van 18 karaat witgoud met verschillende geslepen diamanten zal uw geliefde absoluut sieren. Een tennisarmband is een tijdloos sieraad. Een kerstcadeau om nooit te vergeten!

U schaft deze armband met 75 diamanten aan voor €19.995,-

Drive de Cartier WGNM0005

Deze prachtige Drive de Cartier komt in een 40mm 18 karaat rosé gouden kast. Het is een automatisch uurwerk met dag- en nachtaanduiding. Dit horloge is een geweldig kerstcadeau voor een heer als u echt wilt uitpakken!

U schaft dit horloge aan voor €20.000,-.

Diamanten oorhangers van Schaap en Citroen

Deze bijzondere oorhangers in 18 karaat witgoud zijn gezet met verschillende soorten geslepen diamanten. In totaal bevatten deze oorhangers samen 54 diamanten. Laat een diamanten sieraad nu een perfect kerstcadeau zijn voor een vrouw. 

U schaft deze oorhangers aan voor €9.150,-

IWC Portugieser Annual Calendar IW503502

Dit prachtige horloge van IWC is een Portugieser Annual Calendar. Het uurwerk is verwerkt in een 44mm stalen kast en bevat een jaarlijkste calendarium. 

Op dit moment hebben we van dit model slechts 1 exemplaar beschikbaar. Gaat u uitpakken deze feestdagen? Dan is dit zeker een waanzinnig cadeau. 

U schaft dit horloge aan voor €20.900,-

Op zoek naar een anders extravagant kerstcadeau? Bezoek onze website voor meer inspiratie.