Ontdek de kleurrijke wereld van Piaget sieraden!

  • Geplaatst op
  • Door Schaap en Citroen
Ontdek de kleurrijke wereld van Piaget sieraden!

Piaget juwelen zijn absolute eyecatchers en behoren tot onze favorieten. Ontdek hier onze selectie uit de Piaget Possession- collectie en beleef de kleurrijke wereld van het merk.

In dit artikel:

Piaget Possession sieraden

Piaget juwelen zijn perfect voor elke gelegenheid! Speels, sierlijk en absoluut elegant. Of u nu houdt van kleursteen of sieraden met diamant, alles is mogelijk binnen de Possession- collectie van Piaget. De juwelen zijn vervaardigd uit 18 karaat rosé- of witgoud. 

Bekijk hier waarom wij de Piaget Possession- collectie zo speels vinden (hint: bewegende onderdelen)!

Piaget Possession ring in 18 karaat rosé goud met diamant

Deze prachtige Possession ring is vervaardigd uit 18 karaat rosé goud en gezet met briljant geslepen diamanten. De ring is, net als ieder sieraad uit deze collectie, speels en ongelofelijk elegant. 

Ringmaat van de afgebeelde ring: 54

Piaget Possession armband in 18 karaat rosé goud met Malachiet

Welke vrouw heeft nu niet een elegante en tijdloze armband op haar verlanglijstje staan? Dit is een absolute must-have armband uit de Possession- collectie vervaardigd uit 18 karaat rosé goud met Malachiet. 

Vindt u de armband mooi maar gaat uw voorkeur uit naar een andere kleursteen? Of geen kleursteen maar diamant? Alles is mogelijk. Bekijk de Possession armbanden hier. 

Piaget Possession oorringen in 18 karaat rosé goud met diamant

Deze geweldige oorringen uit de Possession- collectie zijn net iets anders dan de standaard. Zoals u uit de afbeelding kunt opmaken is dit het vooraanzicht. De oorringen zijn dus werkelijk oorstekers. 

Het bewegende, speelse, onderdeel uit de ring is gezet met briljant geslepen diamanten. 

Piaget Possession collier met diamant en hanger van Lapis Lazuli

Dit leuke collier uit de Possession- collectie komt in vele kleurstenen, met of zonder diamant. Dit collier is vervaardigd uit 18 karaat rosé goud en komt met een Lapis Lazuli/ lazuur steen hanger- een prachtige azuurblauwe edelsteen.

Benieuwd welke kleuren er nog meer verkrijgbaar zijn? Bekijk alle Piaget Possession colliers hier. 

Bekijk hier het online aanbod van Piaget.

Waar zijn Piaget sieraden te koop?

Schaap en Citroen Juweliers is exclusief retailer van Piaget juwelen in Nederland. De juwelen worden, net als de horloges, verkocht in Amsterdam en Rotterdam. Tevens kunt u de juwelen en horloges online aankopen via de website van Schaap en Citroen