De prachtige sieraden van Pasquale Bruni, die Jennifer Lopez draagt in haar nieuwste film!

  • Geplaatst op
  • Door Schaap en Citroen
De prachtige sieraden van Pasquale Bruni, die Jennifer Lopez draagt in haar nieuwste film!

Afgelopen maand zijn de opnames begonnen van de nieuwe film 'Marry Me' waarin Jennifer Lopez de hoofdrol speelt. Tijdens de opnames in NYC heeft de paparazzi een foto kunnen maken van Miss Lopez en deze geweldige sieraden. Hoe dat eruit ziet?

In dit artikel

De sieraden die Jennifer Lopez draagt in "Marry Me"

Jennifer Lopez schittert in haar nieuwste film "Marry Me"! Tijdens de opnames in NYC is de filmster versierd met sieraden van het Italiaanse merk Pasquale Bruni. Ze draagt de glinsterende Giardini Segreti (Secret Gardens) collectie!

Marry Me is een aankomende romantische comedy waarin Jennifer Lopez & Owen Wilson de hoofdrol spelen. De film is gebaseerd op het boek 'Marry Me', geschreven door auteur Bobby Crosby. De opnames vinden plaats in NYC en wanneer de film uitkomt.. dat blijft nog even spannend. 

Pasquale Bruni

Pasquale Bruni was 20 jaar toen hij begon met het maken van juwelen. Hij vond zijn inspiratie in de natuur en bij zijn klanten, die de hele wereld over reisden.

In 2001 nam zijn dochter, Eugenia Bruni, de gehele creatieve verantwoordelijkheid over. Ook zij haalt haar inspiratie nog steeds uit de natuur, en combineert dit met prachtige kleurstenen en vormen die het vrouw-zijn onderstrepen. Eugenia Bruni is onder andere het creatieve brein achter de iconische 'Bon Ton' collectie. 

Wil jij ook een sieraad dragen van het Italiaanse merk Pasquale Bruni? Wij hebben nog 1 ring beschikbaar uit de Giardini Segreti- collectie welke ook wordt gedragen door Jennifer Lopez. 

Shop deze ring