De nieuwe Nudo collectie van hét sieraden merk Pomellato!

  • Geplaatst op
  • Door Schaap en Citroen
De nieuwe Nudo collectie van hét sieraden merk Pomellato!

Het Italiaanse sieraden merk Pomellato viert dit jaar het 20-jarige bestaan van haar prachtige en iconische Nudo-collectie. Een aantal nieuwe Nudo's lanceren zij alvast en wij laten deze u maar al te graag zien. Ontdek de nieuwe Nudo's hier!

In dit artikel:

Pomellato Nudo-collectie

De iconische Nudo-collectie van het Italiaanse sieraden merk Pomellato kenmerkt zich door de opvallende kleurstenen. Het design van de ring met de carré geslepen kleursteen is speels, sierlijk en vrouwelijk! Mix and match of draag één Nudo ring als eyecatcher! 

Nieuwe Nudo Gelè

Pomellato komt met drie nieuwe kleurstenen voor de Nudo-collectie, genaamd; Nudo Gelè! De kleurstenen kenmerken zich door de matte finish! Deze nieuwe kleurstenen zijn gezet in Nudo ringen en oorhangers. 

 

Pomellato Nudo Gelè ring met Lemon kwarts/chrysopraas kleursteen

Deze prachtige nieuwe Pomellato Nudo ring in 18 karaat rosé goud komt met de nieuwe Gelè kleursteen met matte finish. De kleursteen bestaat uit lemon kwarts met chrysopraas! 

  • Maat van deze ring: 49
  • Prijs: €2.800,-

Pomellato Nudo Gelè oorhangers met blauw topaas/ parelmoer/ turquoise kleursteen

Deze sierlijke oorhangers uit de nieuwe Nudo Gelè collectie komen in 18 karaat rosé goud met een opvallende blauwe kleursteen met matte finish. De kleursteen is een mix van blauw topaas, parelmoer en turquoise. 

  • Lente/grootte oorhangers: 2cm lang en de kleursteen is 8x8mm
  • Prijs: €3.800,-

Pomellato Oorhangers Nudo Gelè

Pomellato Nudo ring met Amethist

Tevens een nieuwe Nudo ring, zie video bovenaan deze blog. Dit geweldige design kennen we al en ook de kleursteen Amethist wordt vaker gebruikt maar deze combinatie is nieuw! Oh, and we love diamonds!

  • Maat van deze ring: 53
  • Prijs: €4.550,-

Waar zijn Pomellato sieraden te koop?

Schaap en Citroen is officieel retailer van hét iconische sieraden merk Pomellato en verkoopt in al haar juweliershuizen dit prachtige sieraden merk. Tevens worden de sieraden online verkoopt, bekijk hier het online aanbod.