Gouden trouwringen kopen? Inspiratie voor iedere goudkleur, met of zonder diamant!

  • Geplaatst op
  • Door Schaap en Citroen
Gouden trouwringen kopen? Inspiratie voor iedere goudkleur, met of zonder diamant!

Ben je op zoek naar mooie gouden trouwringen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ontdek de vele verschillende variaties, die bij Schaap en Citroen verkrijgbaar zijn. Denk aan trouwringen van geel goud, rosé goud, witgoud, platina en zelfs bi-colour. Met of zonder diamant, alles is mogelijk! Dus laat je inspireren.

In dit artikel: 

De gouden trouwring staat voor oneindigheid

Een trouwring is vaak een ring die, anders dan normale ringen, gestanst wordt. Dit betekent dat de ring eigenlijk geen begin of eindpunt kent. De trouwring staat daarom voor oneindigheid! Niet voor niets wordt daarom een trouwring aangeschaft om de liefde te vieren.

Meer dan 130- jaar ervaring

Schaap en Citroen heeft inmiddels meer dan 130- jaar ervaring in het verkopen van juwelen en horloges. Al deze tijd verkopen wij met liefde trouwringen aan gelukkige koppels. Onze trouwringen komen veelal in 18 karaat goud of platina en zijn in vele variaties verkrijgbaar. Zit jullie droomring er niet tussen? Wij bieden ook de mogelijkheid tot custom made jewellery. 

Geel gouden trouwringen

Geel gouden trouwringen van Schaap en Citroen zijn verkrijgbaar in combinaties van hoogwaardig 18 of 14 karaat goud.

De ringen hebben de welbekende gele tint, die mensen vaak als eerste associëren met goud. Het is daarom ook een kleur goud welke mooi opvalt! Daarnaast fonkelen eventuele diamanten op prachtige wijze door de lichtreflecties van dit edelmetaal.

Hieronder een prachtige set trouwringen in 18 karaat geel goud met diamant voor haar en een gladde ring voor hem!

Nu -50% op jullie tweede trouwring

Geel gouden trouwringen

Platina trouwringen

Schaap en Citroen heeft een ruim aanbod trouwringen waaronder combinaties in platina. 

Platina is een bijzonder edelmetaal gezien het harder is dan goud en witter dan witgoud. Platina heeft vrijwel geen onderhoud nodig, waardoor dit edelmetaal vaak wordt gekozen voor verlovingsringen en trouwringen. 

Hieronder een prachtige set trouwringen in platina met diamant voor haar en een gladde ring voor hem!

Nu -50% op jullie tweede trouwring

Trouwringen in platina

Rosé gouden trouwringen

Schaap en Citroen heeft een ruim aanbod trouwringen waaronder combinaties in 18 rosé geel goud. 

Rosé goud is momenteel wereldwijd een enorm populaire goudkleur en staat bij vrijwel alle huidtinten erg mooi. Dit is dan ook dé reden dat veel koppels graag deze mooie zachte kleur kiezen, die vaak iets subtieler oogt dan geel- of witgoud.

Daarnaast dragen veel vrouwen tegenwoordig rosé gouden sieraden, waardoor een trouwring in dezelfde goudkleur extra mooi is! 

Hieronder een prachtige set trouwringen in 18 karaat rosé goud met diamant voor haar en een gladde ring voor hem!

Nu -50% op jullie tweede trouwring

Rosé gouden trouwringen

Witgouden trouwringen

Schaap en Citroen heeft een ruim aanbod trouwringen waaronder combinaties in 18 karaat witgoud. 

Witgoud blijft natuurlijk een van de meest populaire kleuren voor trouwringen en ook verlovingsringen (naast Platina). Dit omdat het de kleur heeft die iedereen associeert met het maagdelijk wit wat wordt gedragen in bijvoorbeeld de trouwjurk. Een kleur goud die altijd doet terugdenken aan de mooiste dag uit jullie leven!

Hieronder een prachtige set trouwringen in 18 karaat witgoud met diamant voor haar en een gladde ring voor hem!

Nu -50% op jullie tweede trouwring

Trouwringen in 18 karaat witgoud

Bi-colour trouwringen

Schaap en Citroen heeft een ruim aanbod trouwringen waaronder combinaties in verschillende kleuren 18 karaat goud of platina. Wij spreken dan over de term bi-colour!

Bi- colour is eigenlijk perfect als je verschillende sieraden (of horloges) draagt in verschillende kleuren goud. Zo past jouw trouwring bij elke set sieraden of ieder horloge dat je graag draagt en kan je deze daadwerkelijke elke dag laten stralen. Diamant maakt het natuurlijk helemaal af!

Hieronder een prachtige set trouwringen in 18 karaat rosé goud en platina met diamant voor haar en een gladde ring in rosé goud en platina voor hem!

Nu -50% op jullie tweede trouwring

Bi-colour trouwringen in platina en rosé goud

-50% Op de tweede trouwring bij Schaap en Citroen

Wist je dat Schaap en Citroen momenteel een speciale promotie aanbiedt op de trouwringen uit eigen collectie?

Koop jullie trouwringen bij Schaap en Citroen en ontvang 50% cadeau op de tweede trouwring. Meer informatie over deze promotie, bekijk de voorwaarden. Benieuwd naar al onze trouwringen? Bekijk ons aanbod alvast online. 

Persoonlijk advies gewenst?

Geïnspireerd om jullie trouwringen te kopen bij Schaap en Citroen? Bezoek onze Diamonds boutique in Amsterdam of een van de Schaap en Citroen juweliershuizen. Klik hier om de openingstijden en jouw dichtstbijzijnde juweliershuis te vinden.