De mooiste Schaap en Citroen sieraden voor u geselecteerd!

 • Geplaatst op
 • Door Schaap en Citroen
De mooiste Schaap en Citroen sieraden voor u geselecteerd!

Schaap en Citroen verkoopt vele soorten sieraden van o.a. Pomellato, Piaget, Royal Asscher en Chopard. Wist u dat wij ook een eigen sieraden collectie hebben? We selecteren een aantal van onze favorieten voor u! Ontdek deze hier.

In dit artikel:

Gepersonaliseerde sieraden bij Schaap en Citroen

Heeft u een speciaal ontwerp in gedachten maar u kunt dit niet vinden tussen ons ruime sieraden aanbod? Onze in-huis goudsmeden, welke volgens de hoogste eisen en standaarden werken, maken ook gepersonaliseerde sieraden/customized jewellery!

Interesse óf bent u benieuwd of wij uw design kunnen maken? Vul hier vrijblijvend het online formulier in en wij nemen contact met u op. 

Schaap en Citroen oorbellen in hart-vorm in 18 karaat rosé goud

Deze gewilde hart-vorige oorsieraden uit de Schaap en Citroen-collectie zijn net nieuw binnen gekomen! De oorringen zijn vervaardigd uit 18 karaat rosé goud en vallen op door het grotere formaat. Modern, elegant en helemaal van nu! 

 • Prijs: €1.750,-

Schaap en Citroen 'love' ketting in 18 karaat geel goud en diamant

Dit speelse collier uit de Schaap en Citroen-collectie met de tekst 'love' is vervaardigd uit 18 karaat geel goud en gezet met diamant. Leuk om te combineren met een eventueel langere of kortere ketting of om iedere dag als statement-piece te dragen.

Natuurlijk ook een ontzettend leuk cadeau voor uw geliefde (bijvoorbeeld voor Moederdag!). 

 • Lengte van het collier is 39-42
 • Prijs: €1.250,-

Schaap en Citroen Collier met hanger Diamonds LOVE

Schaap en Citroen schakelketting (lang) in 18 karaat geel goud

Dit lange schakelcollier uit de Schaap en Citroen-collectie is vervaardigd uit 18 karaat geel goud. Het collier/deze ketting is gemaakt van ovale, slanke schakels. 

Een tijdloos design welke elke dag gedragen kan worden! Door de lengte van het collier, 90 cm, kan het collier ook dubbel om de hals worden gedragen.

 • Lengte van het collier is: 90cm
 • Prijs: €2.950,-

Schaap en Citroen Alliance ring in 18 karaat geel-en witgoud met 3 diamanten

Deze prachtige tijdloze alliance ring uit de Schaap en Citroen collectie is vervaardigd uit 18 karaat geel-en witgoud. Door gebruik van witgoud in de setting komen de diamanten nog mooier uit waardoor ze nog meer kunnen schitteren. 

De ring is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren goud maar eventueel ook met meerdere diamanten. Bekijk hier al onze alliance ringen.  

 • Maat van deze ring: 17,5/55
 • Prijs: €1.285,-

Schaap en Citroen schakelarmband in 18 karaat geel goud

Een van de meest tijdloze sieraden zijn toch wel schakelarmbanden of schakelcolliers. Zo ook deze schakelarmband uit de Schaap en Citroen collectie welke is vervaardigd uit 18 karaat geel goud. 

Deze schakelarmband is gemaakt van verschillende schakels in ronde maar ook ovale vormen. De sluiting is tevens gemaakt van een gelijkvormige schakel waardoor deze niet opvalt. 

Deze armband is tijdloos en voor iedere dag of in combinatie met een ander sieraad een eyecatcher voor een mooi event.

 • Maat van deze armband: 20
 • Prijs: €1.325,-

Waar worden Schaap en Citroen sieraden verkocht?

Schaap en Citroen sieraden worden in alle Schaap en Citroen Juweliershuizen verkocht. Tevens worden de sieraden online verkocht. Bekijk het online aanbod hier.

Wist u dat Schaap en Citroen ook een Diamonds Boutique heeft in Amsterdam? Hier kunt u, zoals de naam al luidt, terecht voor (diamanten) sieraden van eigen merk, Serafino Consoli & Royal Asscher. Bekijk het adres en/of openingstijden hier.