De nieuwe Hublot Big Bang E watches | Ontdek dit innovatieve horloge!

  • Geplaatst op
  • Door Schaap en Citroen
De nieuwe Hublot Big Bang E watches | Ontdek dit innovatieve horloge!

Hublot debuteerde in 2018 met de eerste digitale versie van de Big Bang en onthult nu twee Big Bang E watches! Ontdek welke features deze innovatieve horloges hebben!

In dit artikel:

Hublot debuteerde in 2018 met de eerste digitale versie van de Big Bang en onthult nu de Big Bang E watches! Dit is de nieuwe belichaming van de Art of Fusion van Hublot; een samensmelting van traditie en innovatie, geavanceerde materialen en technologie.

Art of Fusion

“Elektronische quartz horloges werden in Zwitserland al in de jaren 70 gemaakt. Vijftig jaar later gaan wij met dezelfde innovatieve geest door met het produceren van twee smartwatch modellen van een technisch extreem hoog niveau. Trouw aan ons Art of Fusion-motto, wilden wij de zeer geavanceerde technische materialen van Hublot samen brengen met de allernieuwste innovaties uit de digitale wereld. “

- aldus Ricardo Guadalupe, CEO van Hublot.

Big Bang E 42 mm: keramiek of titanium

De Big Bang E watches komen met een keramische en titanium kast van 42 mm. Het digitale hart van het horloge zit in een soort kooi constructie verwerkt van 42 componenten.

Het ontwerp van de schroeven en poussoirs, het krasvaste saffierkristal en de rubberen band - met One Click-systeem waardoor eenvoudig een andere band kan worden toegevoegd – laten duidelijk zien dat het een Big Bang horloge is.

De wijzerplaat bestaat uit een AMOLED high-definition touchscreen.

Hublot Big Bang E Titanium

Hublot Big Bang E Ceramic

BEKIJK DIT PRODUCT

Een digitaal uurwerk met bijzondere complicaties

Bijzonder is dat deze horloges zijn voorzien van traditionele horlogecomplicaties. Zoals:

  • Eeuwigdurende kalender
  • Zeer nauwkeurige maanfase
  • Tweede GMT-tijdzone.

Ondanks deze ingebouwde technologie garandeert Hublot dat het horloge waterdicht is tot een diepte van 30 meter. De Hublot Big Bang E watches worden aangedreven door Wear OS van Google ™ en zijn compatible met Android en Apple telefoons.

Hublot Big Bang E titanium

Verschillende wijzerplaten en animaties

De verschillende wijzerplaten worden geleidelijk onthuld door getalenteerde Hublot-ambassadeurs en Friends of the Brand.

De eerste acht wijzerplaten zijn ontworpen door kunstenaar Marc Ferrero. Elke drie uur verandert de wijzerplaat automatisch van kleur: Happy Yellow, Magic Blue, Orange Dynamite, All White, Lucky Green, Magic Red, Rainbow Spirit en Black Magic.

Elk geslagen uur wordt gemarkeerd door het verschijnen van een animatie die vijf seconden duurt. Op deze Hublot Loves Art wijze wordt een vleugje kleur toegevoegd aan de verschillende momenten van de dag!

Hublot Big Bang E - Gele wijzerplaat

Hublot Big Bang E - Rode wijzerplaat

Hublot Big Bang E - Groene wijzerplaat

BEKIJK DIT PRODUCT

Waar kan ik Hublot horloges kopen?

De volledige Hublot collectie is verkrijgbaar in onze Hublot Boutique (PC Hooftstraat 142 in Amsterdam) en bij al onze Schaap en Citroen juweliershuizen.

Bekijk hier de volledige collectie van Hublot.