De allermooiste verlovingsringen bij Schaap en Citroen! Ontdek ze hier.

  • Geplaatst op
  • Door Schaap en Citroen
De allermooiste verlovingsringen bij Schaap en Citroen! Ontdek ze hier.

Schaap en Citroen verkoopt als sinds 1888 verlovingsringen in diverse kleuren goud en met verschillende slijpvormen diamant. Op zoek naar inspiratie heren? Wij lichten een aantal van onze favorieten Royal Asscher verlovingsringen uit! Ontdek ze hier.

In dit artikel:

Royal Asscher verlovingsring in 18 karaat witgoud met een Royal Asscher Oval geslepen diamant

Deze ontzettend elegante ring is een Royal Asscher verlovingsring vervaardigd uit 18 karaat witgoud. De Oval geslepen diamant (H, SI1) is een van de allernieuwste slijpvormen van Royal Asscher.

Om deze ring extra te doen schitteren aan de hand is hij ook nog volledig rondom gezet met briljant geslepen diamanten. 

Royal Asscher verlovingsring in 18 karaat witgoud met een Royal Asscher Cushion geslepen diamant 

Deze prachtige ring van Royal Asscher is vervaardigd uit 18 karaat witgoud en behoort absoluut tot onze favorieten! De Royal Asscher Cushion geslepen diamant (I,VS1) in deze ring schittert extra door de omlijsting van briljant geslepen diamanten. 

Royal Asscher verlovingsring in 18 karaat geel goud met een Royal Asscher Briljant geslepen diamant 

Draagt uw vriendin veel geel gouden sieraden? Dan is een geel gouden verlovingsring zeker het overwegen waard! 

Deze Royal Asscher ring is vervaardigd uit 18 karaat geel goud met een Royal Asscher Briljant geslepen diamant (G,VS2). De ring zelf is ook volledig gezet met briljant geslepen diamanten. 

Royal Asscher verlovingsring in 18 karaat witgoud met een Royal Asscher Cut diamant 

Deze prachtige solitair ring is vervaardigd uit 18 karaat witgoud en leent zich perfect voor een verlovingsring! De ring is gezet met één Royal Asscher cut diamant (F,VS2) waar de ring zelf volledig is gezet met briljant geslepen diamanten. 

Over Royal Asscher

Royal Asscher is een familie bedrijf sinds 1854 en daarmee ook direct de bekendste diamantair van Nederland. Naast de titel 'Royal', welke zij mogen dragen omdat ze hofleverancier zijn, zijn ze wereldwijd bekend omdat ze de grootste diamant ter wereld mochten slijpen.

Deze diamant, de Cullinan, werd in 1905 gevonden en door Joseph Asscher geslepen. Vandaag de dag zijn een aantal van de diamanten die hieruit voort kwamen te aanschouwen in de sieraden van het Britse Koningshuis (waaronder de kroon). 

Waar worden de sieraden van Royal Asscher verkocht?

Schaap en Citroen verkoopt het sieraden merk Royal Asscher in Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Maastricht, Den Bosch en Den Haag. Bekijk hier alle adressen.

U kunt voor het merk Royal Asscher tevens bij onze Diamonds Boutique in Amsterdam terecht. Hier ligt een extra grote collectie aan Royal Asscher sieraden. 

Op zoek naar trouwringen?

Schaap en Citroen verkoopt in alle juweliershuizen haar Love Collection. Dit is een prachtige collectie trouwringen in verschillende kleuren goud en in platina.