Acties

Eén jaar lang gratis verzekering


Bij aankoop van een nieuw horloge en/of sieraad ontvangt u 1 jaar lang gratis verzekering van Schaap en Citroen. Wij betalen voor u de volledige premie met wereldwijdedekking.

In geval van diefstal of bij andere onheil van buitenaf bent u dus gedekt. Er is geen eigen risico en wij garanderen een snelle en kundige afhandeling wanneer u beroep doet op deze verzekering. De verzekering wordt direct bij aankoop op de kassa in onze juweliershuizen aangeslagen.

Voorwaarden: U dient woonachtig te zijn in Nederland. Bij aankoopbedragen boven de € 30.000,- dient eerst overleg plaats te vinden met de verzekeraar. Na 1 jaar looptijd is deze verzekering afgelopen en neemt de verzekeraar contact met u op over een mogelijke verlenging. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.

Voor de volledige voorwaarden van deze verzekering zie de site van Driessen Assurantiën.

Hotelovernachting cadeauSchaap en Citroen biedt haar klanten bij de aanschaf van trouwringen vanaf €1.000,- een cheque aan voor een overnachting inclusief ontbijt bij Bilderberg Landgoed Lauswolt of Château St. Gerlach (op basis van beschikbaarheid). Bekijk hier de trouwringen collectie

Tijdelijke SaleOp 1 november j.l. heeft Schaap en Citroen Willy Vossen Jewel and Time overgenomen. Wegens deze overname kunt u nu tijdelijk profiteren van spectaculaire sale aanbiedingen. Kom langs om de aanbiedingen te bekijken. De aanbiedingen zijn niet online geldig.
  • Kortingen gelden enkel op geselecteerde artikelen
  • Ruilen is mogelijk, echter binnen de sale periode en enkel op een ander product uit de Sale van minimaal dezelfde waarde. Er vindt geen restitutie plaats. Na de sale periode mogen sale artikelen niet meer geruild worden
  • Reserveren is mogelijk tijdens de sale, echter steeds met een aanbetaling van 50%. De artikelen dienen binnen de sale periode betaald en afgehaald te worden
  • Sale artikelen zijn vaak tijdelijk verkrijgbaar, op is op
  • Te bestellen artikelen vallen te allen tijde buiten de sale
  • Het vermaken van sieraden of het wisselen van bijvoorbeeld wijzerplaten worden in rekening gebracht
 
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »