Acties

Eén jaar lang gratis verzekering


Bij aankoop van een nieuw horloge en/of sieraad ontvangt u 1 jaar lang gratis verzekering van Schaap en Citroen. Wij betalen voor u de volledige premie met wereldwijdedekking.

In geval van diefstal of bij andere onheil van buitenaf bent u dus gedekt. Er is geen eigen risico en wij garanderen een snelle en kundige afhandeling wanneer u beroep doet op deze verzekering. De verzekering wordt direct bij aankoop op de kassa in onze juweliershuizen aangeslagen.

Voorwaarden: U dient woonachtig te zijn in Nederland. Bij aankoopbedragen boven de € 50.000,- dient eerst overleg plaats te vinden met de verzekeraar. Na 1 jaar looptijd is deze verzekering afgelopen en neemt de verzekeraar contact met u op over een mogelijke verlenging. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.

Voor de volledige voorwaarden van deze verzekering zie de site van Driessen Assurantiën.

Hotelovernachting cadeauSchaap en Citroen biedt haar klanten bij de aanschaf van trouwringen vanaf €1.000,- een cheque aan voor een overnachting inclusief ontbijt bij Bilderberg Landgoed Lauswolt of Château St. Gerlach (op basis van beschikbaarheid). Bekijk hier de trouwringen collectie

Tijdelijke Sale


Vanwege de metamorfose van onze juweliershuis in Eindhoven kunt u nu tijdelijk profiteren van spectaculaire sale aanbiedingen. Kom langs om de aanbiedingen te bekijken. De aanbiedingen zijn niet online geldig.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »