Geef een dinh van sieraad cadeau voor Valentijnsdag!

  • Posted on
  • By Schaap en Citroen
Geef een dinh van sieraad cadeau voor Valentijnsdag!

Geef uw geliefde deze Valentijnsdag een gouden sieraad van het Franse merk dinh van cadeau. Deze sieraden zijn direct online bij ons te koop. Voor 13.00 uur besteld (vanaf €2500,-) is morgen bij u in huis! Ontdek de selectie dinh van sieraden hier!

In dit artikel:

Geel gouden dinh van sieraden

Koop prachtige geel gouden sieraden van het Franse merk 'dinh van' voor uw geliefde deze Valentijnsdag. Hieronder laten wij u een selectie zien welke direct online te koop zijn bij Schaap en Citroen. Klik op de afbeelding en shop.

dinh van Fantasie oorringen Le Cube

Deze prachtige oorringen uit de Le Cube-collectie zijn vervaardigd uit 18 karaat geelgoud met diamant. Deze oorringen kunt u elke dag dragen gezien het elegante design. 

dinh van Fantasie Collier Menottes 652101

Deze ketting van het Franse merk dinh van is tevens vervaardigd uit 18 karaat geelgoud. Het collier komt uit de iconische Menottes- collectie welke tijdloos is en elke dag kan worden gedragen. 

dinh van Fantasie armband Serrure

Deze armband in 18 karaat geelgoud uit de Serrure- collectie is een subtiele eye-catcher. Nog nooit was een sluiting van een armband zo prachtig gezien de diamant in dit design. 

Witgouden dinh van sieraden

Hieronder laten wij u een selectie sieraden zien in het materiaal witgoud. Deze sieraden zijn tevens allen van het Franse merk dinh van en direct online bij ons te koop. Klik op de afbeelding & shop!

dinh van Fantasie oorknoppen Menottes

Deze subtiele oorknoppen uit de iconische Menottes- collectie van dinh van zijn vervaardigd uit 18 karaat witgoud met diamant. Deze oorknoppen zijn tevens verkrijgbaar zonder diamant! 

dinh van Fantasie collier Le Cube

Een prachtig, langer collier uit de Le Cube- collectie in 18 karaat witgoud! Dit collier kunt u elke dag dragen en eventueel combineren met een korter collier van dinh van. 

dinh van Fantasie armband Menottes

Wederom een item uit de iconische Menottes- collectie welke u gezien moet hebben! Deze armband is verkrijgbaar in geel goud, witgoud en rosé goud. Houdt u van diamant? Neem dan ook zeker een kijkje op onze website want deze armband is tevens verkrijgbaar mét diamant. 

 

Rosé gouden dinh van sieraden

Hierbij laten wij u ook enkele rosé gouden sieraden zien welke enorm geliefd zijn! Deze producten zijn direct online te koop. Is de aankoopwaarde boven de €2500,-? Dan leveren wij het de volgende dag bij u thuis. 

dinh van Fantasie armband Le Cube

Deze prachtige armband uit de dinh van Le Cube- collectie is hét cadeau voor Valentijnsdag als u wilt uitpakken! De armband is voor de helft gezet met diamant en komt in 18 karaat rosé goud. 

dinh van Fantasie oorknoppen Le Cube

Bent u op zoek naar een tijdloos sieraad welke elke dag gedragen kan worden? Deze oorknoppen horen thuis in ieder juwelenkistje! Elegant maar opvallen door de prachtige diamant verwerkt in de 'Le Cube'! 

dinh van Fantasie oorknoppen Menottes

Ook willen wij u deze oorknoppen niet onthouden! Dit prachtige sieraad komt uit de iconische Menottes- collectie van het Franse merk. Al door vele beroemdheden gedragen, is uw partner de volgende? 

Koord sieraden dinh van

Speelse koord armbandjes zijn het perfecte cadeau voor uw geliefde. Het is gemakkelijk passend te maken aan iedere pols en staat goed bij elke outfit. Dinh van heeft koord sieraden in verschillende goud kleuren, waaronder; geel goud, witgoud en rosé goud. Deze zijn mét of zonder diamant verkrijgbaar en direct bij ons online te koop. U kunt het koord eventueel bij ons wisselen in het juweliershuis te Haarlem en/of Eindhoven.

dinh van Fantasie armband Le Cube

Koord armbandje blijven populair! Speels, draagbaar en gemakkelijk passend te maken. Daarom uitermate geschikt om cadeau te doen voor Valentijnsdag! Deze bedel komt in 18 karaat rosé goud met diamant en zit aan een zwart koord. 

dinh van Fantasie armband Menottes

Bent u meer fan van de Menottes- collectie? Ook in deze collectie bestaat een koord variant! Dit leuke sieraad komt in geel goud, rosé goud en witgoud.