Acties

Eén jaar lang gratis verzekering


Bij aankoop van een nieuw horloge en/of sieraad ontvangt u 1 jaar lang gratis verzekering van Schaap en Citroen. Wij betalen voor u de volledige premie met wereldwijdedekking.

In geval van diefstal of bij andere onheil van buitenaf bent u dus gedekt. Er is geen eigen risico en wij garanderen een snelle en kundige afhandeling wanneer u beroep doet op deze verzekering. De verzekering wordt direct bij aankoop op de kassa in onze juweliershuizen aangeslagen.

Voorwaarden: U dient woonachtig te zijn in Nederland. Bij aankoopbedragen boven de € 50.000,- dient eerst overleg plaats te vinden met de verzekeraar. Na 1 jaar looptijd is deze verzekering afgelopen en neemt de verzekeraar contact met u op over een mogelijke verlenging. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.

Voor de volledige voorwaarden van deze verzekering zie de site van Driessen Assurantiën.

Hotelovernachting cadeauSchaap en Citroen biedt haar klanten bij de aanschaf van trouwringen vanaf €1.000,- een cheque aan voor een overnachting inclusief ontbijt bij Bilderberg Landgoed Lauswolt of Château St. Gerlach. . Bekijk hier de trouwringen collectie

Tijdelijke Sale


Vanwege de metamorfose van onze juweliershuizen in Eindhoven en Den Bosch kunt u nu tijdelijk profiteren van spectaculaire sale aanbiedingen. Kom langs om de aanbiedingen te bekijken. De aanbiedingen zijn niet online geldig.

Breitling Actie


Vlieg mee met een stuntvliegtuig!

Bij aankoop van een Breitling-horloge bij één van onze juweliershuizen of online kunt u deelnemen aan de ultieme aeronautische experience in Nederland! Parachute springen, privé vliegles, stuntvliegen en vliegen in een helikopter; alles is mogelijk op zondag 3 september 2017. Op deze speciale dag staat Breda International Airport geheel in het teken van Breitling en Schaap en Citroen.

*Uw aankoop geeft recht op deelname aan de ‘Breitling Vlieg Experience’ voor 1 persoon. Uiteraard is uw partner en/of gezin van harte welkom om op deze dag aanwezig te zijn. Deze actie geldt voor aankopen van 1 december 2016 tot 31 juli 2017. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.

Parel Actie


Met trots presenteert Atelier Schaap en Citroen deze groengrijze Tahiti parels uit de Highlights collectie. De parels zijn uitgevoerd met een matte sluiting. Profiteer nu van deze speciale parel actie: Collier 44 cm van € 1195,- voor € 950,-. Armband van € 625,- voor € 495,-. Oorhangers van € 375,- voor € 295,-. Volledige set van € 2195,- voor € 1595,-.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »