Grande Opening Schaap en Citroen Haarlem

Juweliershuis Schaap en Citroen opent 23 mei de deuren van haar negende vestiging in Haarlem. De collectie met horloges en juwelen bestaat uit prestigieuze merken zoals Rolex, Hublot, Tag Hauer, Breitling, Baume & Mercier, Omega, Cartier, Chopard, Longines, Pomellato, Tirisi, Oromalia en de eigen sieraden lijn van het huis.

De juwelier is gevestigd in de het hart van de stad in het bijzondere pand aan de Spekstraat 12 genaamd het ‘huis met de kogel’. In de gevel van dit historische pand bevind zich daadwerkelijk een kogel en is een belangrijke toeristische trekpleister.

De opening zal op spectaculaire wijze plaatsvinden en wordt verricht door burgemeester Bernt Schneider. Het interieur van de Schaap en Citroen winkel is door iNeX architecten uit Maastricht ontworpen. Voor het interieur is gekozen voor een warme en zachte uitstraling. Bij het meubelwerk is op een speciale wijze fineer toegepast in combinatie met geselecteerd Italiaans rund leer. De wit beklede panelen zijn voorzien van de nieuwste moderne verlichtingstechnieken die zorgen voor ruimte en rust.

Het exclusief gefabriceerde reebruine tapijt zorgt voor een rijke uitstraling die perfect aansluit bij de nieuwe huisstijl van Schaap en Citroen.

Nieuwe merken in de regio Haarlem is het Zwitserse horloge merk Hublot en het Italiaanse sieraden merk Pomellato.

Hublot

Het Zwitserse horlogemerk Hublot is één van de parels aan de kroon van de LVMH-groep (Louis Vuitton Moët Hennessy). Met ‘Art of Fusion’ als achterliggende filosofie creëert Hublot keer op keer uiterst innovatieve, exclusieve horloges op basis van drie bijzondere materiaalcombinaties zoals rubber, goud en staal of leer titanium en roségoud. Zo ontstaan revolutionaire baanbrekende horloges gebaseerd op de originele Zwitserse horlogetraditie maar met een hedendaagse creatieve en innovatieve twist. Hublot is exclusief verkrijgbaar bij Schaap en Citroen.

Pomellato

Het prachtige Italiaanse prêt-à-porter sieradenmerk Pomellato verenigt kleur, design en mode in exclusieve, opvallende, maar draagbare juwelen. Het Milanese merk onderscheidt zich met haar frivole en gedurfde ontwerpen en is een ware trendsetter in het gebruik van fel gekleurde halfedelstenen, al dan niet gecombineerd met diamanten en goud. Tegenwoordig is Pomellato uitgegroeid tot een elegant top-merk met een zeer hoog fashion-gehalte.


Schaap en Citroen op Facebook